Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Sessiz Gece, Kutsal Gece (Stille Nacht, heilige Nacht) Easy piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

140 review(s)

Sessiz Gece, Kutsal Gece (Stille Nacht, heilige Nacht) Easy piano Rating: 4.60 out of 5 based on 144 reviews.
    • Tebrikler. İyi bir sunum. Okuma ve yazdırma kolaylığı. Bu müzik yaymak için gibi bir yer.

    • Moreira da Silva · 15 Aralık 2016
    • 1818 yılında Avusturya değil NYC, org, onarılmaz bozuldu yılbaşı ibadet için hazırlanırken düşünsene. Yılbaşı yaklaşıyor. Bu iyi bile olmayan müminler tarafından katıldı büyük ibadet bir hizmettir. Çok büyük müzik hazırlıklıydım ama kırık bir organ sessizlik olur. Müzik puanlarını yapmaktan sorumlu olmanın o konumda olduğumuzu düşünebiliriz. Çaresizlik içinde olabilir ve öfke cry Tanrı'ya ve sormak neden?! Neden şimdi, org başarısız var mı? Güç iyileşmesi ve İncil'e mucizeler hakkında okudum ve bütün Tanrı, her şeyi yapabilirsin... Güzel bir müzik bizim ibadet için oynamak istedim ve şimdi organ başarısız oldu. Mahvolmuş.
      Burada RUB 's, biz bizim öfke bir kenara ve hafif bir maç ayarlamadan önce ne kadar kızgın karanlıkta oturabilirsin? FRANZ GRUBER bir org melodi oluşturur & şarkı sözleri, Joseph Mohr tarafından harika bir gece için olan. Melodi, başlangıçta bir koro tarafından eşlik ederken bir solo gitarist tarafından oynanır. Müzisyen köyüne dışında bilinen değildi. Sessiz gecenin ilk şarkı gerçekleştirmek için hiçbir yıldız solist oldu.
      Bu planlanmış mükemmel Noel arifesi ibadet hizmeti? Cemaat ne onlar bekliyorduk aldın mı bu gece? Bu bir Noel arifesi ibadet hizmet zafer ve beklenen ihtişam? Onlar dua alamadım için - bir çalışma organ. Onlar ne istediklerini almak. Ne dünya gerekli... sınırları, diller ve şimdi dünya çapında yaklaşık 200 yıldır söylenir dünya kapısı geçti basit bir Noel şarkısı var.
      Sadece 2000 yıldan fazla gibi dünya için istediler alamadım. Ne beklenen alamadım. İhtiyacımız olanı aldık. Cennetteki babamız Tanrı en iyisini bilir.

      1818 Noel arifesi ibadet hizmeti yüksek sesle & muzaffer müzik yerine sessiz gece verildi. Eğer, belki de bunu yeme bir fare breaking organ için değildi! çaresizlik, bu sefer biz değil, ki bu ilahi vardı. Ne zaman umut göz önüne alındığında, ne zaman iyi, dünyanın değişik bir gece sessiz güzelliği reliving bir ilahi dualar bizim büyük kurtuluş, İsa cevap verdi.
      Kırık bir organ dan güzel bir ilahi Allah yaratır ve kırık dünyamız için Tanrı bize onun mükemmel bir hediye verdi. İçinde İsa inanmaya Biz acı hayat burada, ağrıları ücretsiz gelmez. Biz-si olmak biraz iyilik ve mutluluk. Elimizde ne var olursa olsun hayatımız dreams broken heart, kırık, kırık bir ilişki karşı karşıya olduğunu... Biz-si olmak barış, bizim zorluklara rağmen gerçek barış içinde İsa Mesih'e kurtuluş ve gerçek mutluluk var.
      Tanrı bize tevazu, sevgi, inanç tüm o her zaman bizim içimizde onun müritleri yaşayan olacaktır İsa merkezli bahşetsin.

    • Lee Harris · 20 Aralık 2014
    • Tüm bunların lanet , bir şey olmadığını

    • bruno · 17 Aralık 2014
    • Bebek-akorları, oynamak kolay çok parçanın çok ilginç olduğunu müzikal değil.

    • susanne hutter · 16 Aralık 2014
    • Mükemmel! Çok Tebrikler! ve pek çok nimet

    • Piris Graciela · 16 Aralık 2014
    • lepo lepo mogu reci stvarno

    • StefanHD · 11 Aralık 2014
    • verad düşünce benim fa oldu Yani benim faola Sun Sun veya mi fa mi beni enrredeb de bir, veya xdd offf noi benim müzik

    • la nena fina mayu · 9 Aralık 2014
    • Silent Night Eğer sihirlienstrümanlar ile gitmek bile güzel bir şarkı!

    • lana javorić ilić · 24 Aralık 2013
    • En azından benim koro kapasitesi ile uyum için bir tonda alt sunmak istiyorum. Teşekkür ederiz

    • anne Marie · 21 Aralık 2013
    • org akorları ile herhangi bir Noel şarkıları/şarkıları

    • Ray · 10 Kasım 2013
    • Bu tatil müzik
      Ben seviyorum!

    • INês Braga Rodrigues · 20 Aralık 2012
    • Ben gerçekten bu Noel pjesme.Pogotovo seviyorum.

    • RK · 19 Aralık 2012
    • değil kötü adam ama ben bir şey anlamıyorum

    • malena · 11 Aralık 2012
    • Güzel bir düzenleme istenen bir göz atın.

    • 落合 凛子 · 8 Aralık 2012
    • Düzenleme gerçekten sevdim. Bize bu işi paylaşmak için izin için teşekkür ederiz. BJS.

    • Maria Cibele Moreira · 2 Aralık 2012
    • Bu sayfa için Puanım kesinliklebeşinci .. orada notları bir yeri vardır ve sadeceolanları ben göstermek için gerekiyor çünkü

    • Pianistica · 14 Kasım 2012
    • (neredeyse tüm dillere çevrildi) dünyanın en ünlü Noel müzik

    • Jerzy Wiencek · 27 Aralık 2011
    • Bu yeniden öğrenmek istiyor ve yapamam şirin

    • josefina · 23 Aralık 2011
    • Gerçekten keyif!!!

    • adelino fernandes da silva filho · 19 Aralık 2011
    • .... duettarla oğlum gitar güzel çalışın.Auguriiii

    • fulvia · 12 Aralık 2011
    • hey bu awsome's christmas müzik seviyorum ve hep o yeni Noel müzik aşkını arıyorum!!!

    • addy kubasky · 10 Aralık 2011
    • Süper seviyorum, çok piyano üstünde senin çalışmadır ve tebrikler piyano dersleri sizin felisita

    • ivon mayerly ceballos acosta · 5 Aralık 2011
    • harika, kolay benim gibi yeni başlayanlar için yorumlamak teşekkür ederim

    • lauro · 26 Kasım 2011
    • Bu nasıl hissediyorum ama şarkı gibi hissediyorum o kutsal gece daha iyi laaaaa tercih olduğunu seihjbgwherfb

    • rachel · 22 Kasım 2011
    • Buenisima ve basit şarkı geliyor bu tarihler için

    • Juan Carlos Fuentes Silvas · 22 Kasım 2011
    • púeden koymak (do, re, mi, fa, yani, la.si) < 3

    • paula morales · 19 Kasım 2011
    • Ben aşk Noel gönderebilir beni huiguchu için merry Christmas concion
      (:) plis

    • anonimo · 18 Kasım 2011
    • thanksasss

    • sol · 18 Kasım 2011
    • Çok iyi skor: mükemmel derecede basit, kolay ve eğlenceli!

    • camilo fernandez · 11 Kasım 2011
    • Ben "Sessiz Gece" neredeyse bir çocuğu 11anni.però Ben de "Fur Elise." Gibi ben flüt ile bir şey yok okula gelir gibi, ben oyuncu piyano (klavye) ile bir şey. Manola eğer benim adım İtalyan olduğunu öğreneceksiniz. Merhaba.

    • manola turelli · 3 Kasım 2011
    • Benim için, bu bir başlangıç ​​çünkü. teşekkürler

    • francisco · 8 Ekim 2011
    • Yapılan çalışmalar çok iyi - Teşekkürler

    • Loris · 30 Eylül 2011
    • düzenleme çok iyi ve kolay. Iyi bir çift şarkı veya diğer enstrüman eşlik

    • anamaria kovacs · 15 Eylül 2011
    • Ben sürümü eşleşmiyor, bu parçanın çok piyano versiyonu var sanırım. Yine de çok teşekkür ederim.

    • jesus ramiro · 14 Ağustos 2011
    • Ben bir organ u seee ve ben herhangi bir yerde belki bazı şarkı yaprak almak için bana yardımcı olabilir bazı im wonering kitapçık BMY kayıp var

    • ellie · 2 Şubat 2011
    • Güzel bir şarkı bile tatlı ve güzel müzik

    • Carolina · 26 Aralık 2010
    • iTunes

    • joachim van melckebeke · 22 Aralık 2010
    • Tüm Ahlaki Natalino de koparmak olduğunu Music tatlı melodiyi

    • Hiram Dalcin · 22 Aralık 2010
    • ve güzel bir şey olduğunu çok iyi yürütür

    • carmen gonzalez · 19 Aralık 2010
    • Bu site konserler ve diğer parçaları indirmek için. Bu siteyi seviyorum!

    • suzy cristina de liveira gabriel · 17 Aralık 2010
    • Ben sevdim şarkıları 10 olduğunu biliyorum ... Ben daha fazla Progrma tv kulüpler

    • Ellen gazaroly · 15 Aralık 2010
    • yokata

    • akiko · 15 Aralık 2010
    • Hiç benim favori yılbaşı song, i oynamak zevk

    • bobjoe788112 · 14 Aralık 2010
    • Ben basit bir düzenleme istedi. Bu, oldukça basit ama aynı zamanda oldukça müzikaldir.

    • John from Melbourne · 8 Aralık 2010
    • Bu sefer tüm şarkıları en iyi şarkı biri olmuştur

    • buenaa · 4 Aralık 2010
    • ☆ ben bir güzel Noel şarkısı hissediyorum

    • kanae · 3 Aralık 2010
    • Ben Pijesma mükemmel düşünüyorum ... ve bu Hırvatistan'ın bütün geleneksel Noel şarkısı.

    • Katarina · 1 Aralık 2010
    • Carol ve güzel olarak koro için gerekli olduğunu ben direkt

    • antonio · 30 Kasım 2010
    • güzel bir şarkı güzel oynadı! : D: D: D çok güzeldi

    • chloe nys · 27 Kasım 2010
    • arama puan

    • ana julia nogueira mendes de sousa cunha · 25 Kasım 2010
    • bel air

    • marchasson · 24 Kasım 2010
    • Notlar benim gitar için kullanın. Mükemmel ses Will!

    • Marco · 14 Kasım 2010
    • Çok yeni başlayanlar için güzel. Çok küçük çocuklara öğretmek kolay

    • pgp · 21 Aralık 2009
    • Çok güzel ve ilham veriyor. İsa, Tanrı-çocuk unutmayın.

    • Fábio Caires · 14 Aralık 2009
    • Gerçekten beginers için güzel bir ana parçasıdır.

    • Josh · 6 Kasım 2009