Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Brezilya Ulusal Marşı (Hino Nacional Brasileiro) Voice, SATB

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

45 review(s)

Brezilya Ulusal Marşı (Hino Nacional Brasileiro) Voice, SATB Rating: 4.40 out of 5 based on 45 reviews.
    • Bu bello, ama hükümet düzenleme ile oran, ve kesinlikle nam ne aradı. Originaes tarafından officiaes düzenlemeler her iki sürümü isteyin.

    • Lucas S. A. Castro · 8 Mayıs 2016
    • Bu ne her zaman was seyir için ve bu ilerleme 4 sesler için bu düzenleme devam çünkü hatta sanatçılar marşı ilerlemesini saygı olmadan şarkı duydum ben, fad ve saptırma ilerleme gibi bu yüzden henüz bulamamıştı. Bu bir duygu sevinç ve heyecan vatan için bize getiriyor. benim görüşüme göre düzenleme hakkında konuşmadan çok iyiydi.

    • Amadeu Gomes de Souza Filho · 12 Kasım 2015
    • Bu ne her zaman was seyir için ve bu ilerleme 4 sesler için bu düzenleme devam çünkü hatta sanatçılar marşı ilerlemesini saygı olmadan şarkı duydum ben, fad ve saptırma ilerleme gibi bu yüzden henüz bulamamıştı. Bu bir duygu sevinç ve heyecan vatan için bize getiriyor.

    • Amadeu Gomes de Souza Filho · 12 Kasım 2015
    • befdvxzcff

    • wfdgsfc · 25 Ekim 2015
    • vcs oyun mt pra vcs ver not 10 drx

    • luan marques de carvalho · 24 Eylül 2013
    • içerik, çok iyi fantezi

    • cicero eustaquio cavalcante · 17 Mayıs 2013
    • Düzenleme için Tebrikler

    • Eleane Maria do Nascimento · 5 Nisan 2013
    • Nasıl harika bizim marşı ile koro müzik!
      Bu askeri diktatörlük yasaklanmıştı unutmayın!
      Tebrikler düzenleme.

    • Antonio Tadeu M de Andrade · 7 Eylül 2012
    • Puan iyi hazırlanmış ama giriş özledim
      müzik çok önemli bir parçası.

    • Sarah Ciamberlini Blasi · 22 Nisan 2012
    • Bu hoşuma gitti, çok teşekkür ederim, siteniz çok serin.

    • vinicius de morais · 1 Kasım 2011
    • Yalnızca trompet çalmak için gerekli bazı araçlar var

    • lucas · 11 Ekim 2011
    • liderlerimiz bizim marşı ilham ne dinlemek ve takip etmek durumunda çok iyi olurdu

    • Aguinaldo de Rezende · 16 Ağustos 2011
    • Bu şarkı! Ben yalakalık tüm dinlerken!

    • Guilherme · 25 Temmuz 2011
    • Güzel çalışma ve oyun oynama kolay

    • Diulma Cristiane Rodrigues Dubois Prieto · 23 Temmuz 2011
    • Bu dünyanın en güzel marşlarından biridir!

    • Cláudio dos Santos Nascimento · 8 Haziran 2011
    • tüm ihtiyaçlarını yukarıda İstiklal Marşı, özel bir sevgi ve saygı, ve söyleyemiyorum ideal.Penso, hangi perde ile not için belli bir nota söylüyor insanlar koyarak iyi cantado.esse iş ve Söylenmeyi , gerçekten daha sonra halkına ben ne düşündüğümü göstermek için bilen birinden öğrenmek için evde yapmazsanız capaz.A olmadan şarkı söylemek dışında, başka aferin bir şeyler yapmak gidin.

    • Enoque Dantas Barbosa · 5 Haziran 2011
    • Ben artık romantik müzik sadece indirmek istediğiniz

    • débora · 19 Mayıs 2011
    • mükemmel kalitede malzeme. Tebrikler!

    • Gilson de Jesus · 8 Mayıs 2011
    • é muito ruim

    • João · 14 Nisan 2011
    • Puan iyi müzik tür insanlar bu gün ne müzik ve possoa yanıt veren bir kişi sormak duymak istediğiniz olmadığını yapılmıştır: Müzik ... Ben MPB Sertanejo Pagoda gibi ... Birisi daha düzenlemeleri, bu terk dinleyicileri bolluk çene ve söyleyerek koyarsanız ideal olacaktır: Biz Bu şarkıyı iyi yapılmış merak ... aaaaaaaaaa mevduat ve pro'm rafael silva zeytin ceviz, Yıllardır ifade vermek üzere müzik, ben abitantes 3000 Sao Paulo içinde Alvingham kentinde yaşayan 14 yaşındayım.

    • Rafael de Oliveira Nogueira Silva · 22 Mart 2011

    • Çok ve askeri bükülmüş iyi?

    • esdras neemias da silva · 11 Mart 2011
    • Materyal büyük qualidade.Parabéns!

    • Gilson de Jesus · 5 Mart 2011
    • dünyanın en güzel eseridir. Ben marşı seviyorum. E. Ben çok ne zaman duymak heyecanlıyım. Ben piyano öğreniyorum olarak bunu dokunmak istiyorum. Evde ben bir piyano satın alabilirsiniz görmek istiyorum yıl ortasına kadar bir klavye> Ama, var. En azından benim rüyası. Tbém bazı program yazmak ve bir çeşit ruh beni sonsuza kadar minnettar olacaktır verebilir görmek niyetinde um.Eu. Tüm ve çocuklar için büyük bir kucaklama iyi.

    • paulo jesus carvalho de assis · 13 Şubat 2011
    • Güzel iş, güzel alışılmış olmayan bir melodi ile uyumlu. Şahsen bizim Brezilya milli marşı büyük bir fanatiğiyim.

    • Wagner Amancio de Souza Silva · 14 Ocak 2011