Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Nocturne No. 20 Piyano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

258 review(s)

Nocturne No. 20 Piyano Rating: 4.79 out of 5 based on 265 reviews.
    • Levha müzik piyano ve keman bu gece manzarası için ihtiyacım

    • luis rodriguez · 23 Mart 2017
    • Güzel, çok tatlı ve yorumlamak değil, zor bir iştir. Teşekkür ederiz.

    • Juan Carlos Villalba · 18 Şubat 2017
    • Seviyorum, Chopin seviyorum... bu parça için be araştırıcı ve sitenizde üzerinde bulunan ücretsiz!

    • Susan · 7 Kasım 2016
    • Bu sayfa için teşekkür ederiz

    • marco tristan luevano · 20 Eylül 2016
    • Mükemmel
      Bu şarkıya bayılıyorum. Skor yükleme :) için teşekkürler

    • Alma Tanaka · 4 Temmuz 2016
    • Nice, oynamak için sabırsızlanıyorum

    • Matthew Lapira · 21 Haziran 2016
    • Kesinlikle bir piyano için dinlemek için en iyi çalışır, frederic yapıldı ve kim dinleyecek en iyi piyanistlerinden biri olmaya devam edecektir

    • Gaston Sotomayor · 7 Nisan 2016
    • Çok beğendim bu şarkıyı çalmayı öğretmeye karar verdi.

    • Barbara · 29 Mart 2016
    • Bu parça inanılmaz güzel. Bence biraz öğrenmek için bir meydan okuma ama iyi bir oyun çevrede ile!

    • Haley · 29 Ocak 2016
    • Menahem Pressler bu geçen hafta sonu Orkestrası salonunda (Chicago) onun encore oynadı. Sadece güzel, kelimenin tam anlamıyla getirdi gözyaşı gözlerimi.

    • Neil · 27 Ocak 2016
    • chopin güzel şarkısı! Ama vacca Cellat başladım bu eğitim ve yakında bu skor 9 yenmek için bir hata buldum, cesaret değil ilginç gerçekler ileri gidiş, lütfen Lütfen dosyayı bir doğru ile değiştirmek! Önlemek için gelecek bize birisi yukarıdaki okuyan tarafından bu büyük piyanist, teşekkür peşin oynarken eğlenceli berbat ettin

    • Fred · 12 Ocak 2016
    • Bir başyapıt, eklemek için başka bir şey yok.

    • Federica Di Giulio · 5 Ocak 2016
    • Biraz-in onları oynamak ve Chopin'in besteleri her zaman benim en sevdiğim olmuştur. Ancak, bu bir ve ı-ebil bulmak ücretsiz indirmek olabilir online bir düşünce bir kopyası yok. Çok teşekkürler.

    • Erlinda V. Ileto · 18 Ekim 2015
    • Sen gurur!, neden bize bu melodi için özel bir duygudur.

    • Andrés · 9 Ekim 2015
    • Bu parça... Sadece bu değil... Bu kalbimi dokundu bir sanat eseri var. Sadece dinleyin ile birçok kez ağlayarak için var lol... Ben seviyorum ve çok iyi demek istedim. Bu yükleme için teşekkürler.
      Selamlar :)

    • María del Pilar Gonzalez Latino · 28 Eylül 2015
    • gerçekten teşekür ederim notaları için en sevdiğim parçalardandı ne zamandır notasını arıyordum sizin sayenizde buldum saygılarla..

    • almina · 12 Ağustos 2015
    • Her gece yatmadan önce bu şaşırtıcı parça dinle. Benim için öyle güzel ve bir tüm zamanların en büyük piyano parçaları. Bütün bu Chopin hayatı boyunca karşı karşıya, o kadar yaratıcı olabilir inanılmaz.

    • renee · 4 Temmuz 2015
    • Harika bir parça, ruh ile oynarken içinde çok fazla duygularını ifade edilir.

    • Víctor Hugo · 20 Haziran 2015
    • Güzel, duygulu & kullanılabilir yapmak için müteşekkir am.

    • N Foy · 13 Nisan 2015
    • o.. .sen değer çok zor ama seviyorum ama bu melodiler güzeldir vardır derin kuyu

    • ada salem ponce · 1 Haziran 2014
    • Zarif, çok heyecan verici bir çalışmadır.

    • Noelia Ayelén Achinelli · 12 Nisan 2014
    • Oğlumla birkaç etkileri ay oynamak mükemmel bir parça ve umut

    • Luis Miguel Leos Mireles · 16 Ocak 2014
    • Bir nocturno o andaba hace tiempo arıyor olacak.

    • Miquel SOler · 15 Ocak 2014
    • çok iyi yapılandırılmış. Teşekkür ederiz

    • miguel angel · 13 Ocak 2014
    • Bu kalbe dokunan bir melodik bir parçasıdır

    • Alain Christel MIZERO · 29 Aralık 2013
    • Beethoven'ın işleri her zaman, zarafet ile hayran ve gücü çeşitli notlar, sesleri ve başarılı, Senfoni ya da daha doğrusu, her zaman daha iyi sürpriz herkes için başarılı oldu.

    • michela farigu · 23 Aralık 2013
    • Beethoven'ın işleri her zaman, zarafet ile hayran ve gücü çeşitli notlar, sesleri ve başarılı, Senfoni ya da daha doğrusu, her zaman daha iyi sürpriz herkes için başarılı oldu.

    • michela · 23 Aralık 2013
    • Chopin, harika parça gözyaşı kaçmış ve hayatımın bir rüya, bir şey benzersiz büyük bir an yaşıyorum her çalıştırdığınızda tüylerim gelen...... Süper Chopin!

    • Alessandro Bratti · 9 Eylül 2013
    • Güzel şarkı bu yüzden istedim ve olabilir eziyet ve istediğiniz b mi!

    • なる · 6 Eylül 2013
    • Bu müzik çok iyi hissediyorum!
      Ben downroad olacak bu.
      Onu müzik seviyorum.

    • chii · 9 Ağustos 2013
    • Shat lav yasağı e sa zhoghovurd jan.

    • sophia · 30 Temmuz 2013
    • Gerçekten teşekkür ederim ve bin teşekkür bir daha için bu büyük ve pqrtitions ücretsiz

    • salma · 17 Temmuz 2013
    • Bu llied benim gibi değil hiç

    • lea nickelsen · 6 Haziran 2013
    • Bu şarkı çok güzel, o da Chopin seviyorum.
      Ben 12 yıldır piyano oynamak ve ben simpre tercih chopin şarkı.
      geceleri ah, ne güzel bir şarkı

    • kelly sanchez · 23 Mayıs 2013
    • Büyük kalite sertifikaları, teşekkür çok!

    • aidil · 11 Mayıs 2013
    • bir güzellik Chopin, skor için çok teşekkür ederim benzersiz dahi üzerinde.

    • pablo cristini · 9 Mayıs 2013
    • partitura esta esta buena ¡ ¡ ¡

    • Xavier Bolaños · 2 Şubat 2013
    • Çok derin bir parça! Belirli zamanlarda besteci için yazıldı. Skor iyi görüntü. Teşekkür ederiz...

    • Nelson · 1 Şubat 2013
    • Bu skor çok iyi okumak ve ona dokunmak ve çok güzel.

    • sergio mateo garcia criollo · 28 Aralık 2012
    • Thie nocturne seviyorum! Bu çok güzel ve romantik ve hüzünlü, ben gibi...

    • Kein Name sage ich · 1 Aralık 2012
    • Benim için en güzel klasik müzik alanında biridir

    • Othman Elkheloufi · 23 Ekim 2012
    • Bu sürümde bazı hatalar oldukları
      Örneğin 9 bar, b notu d # olmalıdır

    • cyberlp · 28 Ağustos 2012
    • I bulmak bu yüce müzik dinlemek için neden ben oynamak isterdim, ama ben henüz yok çünkü ben henüz bir görüş bölümüne veremem.

    • Inconnu · 23 Ağustos 2012
    • sadece onu zaten melankoli girmek beni ve şeyler yavaş yavaş dokunma ve hojos'ı kapatıp doğrudan başka bir dünyada yaşıyorum dokunmak başlamak

    • daniel pablo martin gonzalez · 8 Ağustos 2012
    • çok iyi benim tadı için mükemmel bir

    • cynhtia rodrigez · 8 Ağustos 2012
    • Bu parça en iyi, bana kariyerimin müzisyen olarak çok yararlı.

    • Donna Esperanza Díaz Maita · 11 Temmuz 2012
    • Güzel!, daha güzel gece ve melankoli, Chopin, Aldo Ciccolini bu güzel yorum için teşekkür

    • Marta Muñiz Rueda · 6 Temmuz 2012
    • Have bir şey bu bölümü seviyorum, qlq, bu ekleme için ona teşekkür ederiz gerçekten bulanıklaştırır

    • marie duck · 18 Haziran 2012
    • Süper bu bölümü seviyorum. choopin en iyisi

    • juju · 8 Haziran 2012
    • Tüm kullanılabilir ve sadece çok iyi bir düzenleme doğruladı piyanistler de severler, o ise bana bile bir, ben oynadı ve melodi bir Chopin'in en ünlü nocturne zevk.

    • ADEM Amina · 1 Haziran 2012
    • harika müzik çok büyüleyici

    • инна · 8 Mayıs 2012
    • O vermek beni zevk ve iç barış ve Schilde nasıl çalıştırmak için öğrenmek için çalışıyorum.

      ps ı 'm müzisyen

    • José Musolino · 18 Nisan 2012
    • Bu parçanın ne düşündüğünüzü söyleyin

    • martin · 24 Mart 2012
    • exelenteeeeee

    • eduardo · 7 Mart 2012
    • Bu müziğin bir şey ilahi kalbim altındaki etkileyen oldu! Beni yatıştırır ve işitme rahatlamış hissediyorum. Chopin müzik ve ben bir virtüöz olan oyun (oynuyorum piyano) bölümlerini birkaç sağlamak éspère.

    • Zeineb · 3 Mart 2012
    • Ölümünden sonra ellerimizi çalışmalarında: Chopin. Ama kaç "ölümünden sonra postumate" inşaat, mezarda sonsuza yalan? Ulaşmak için bulundurun.

    • Ardito TOSON · 22 Şubat 2012
    • Mükemmel mükemmel mükemmel mükemmel mükemmel mükemmel mükemmel mükemmel olduğunu

    • lana · 19 Şubat 2012
    • chopin müzik..., her zaman tutkulu güzel iş!

    • teodoro flores · 3 Şubat 2012
    • Bir Beautfil parça dahi kendisi tarafından; Chopin

    • Pablo · 16 Ocak 2012
    • Eyvallah için yemek servisi beni daha fazla ilerleme ruhsal ile müzik yapmak için teşekkürler arkadaşlar yayınlanan

    • freddy rolando parra alvarez · 1 Ocak 2012
    • Bırakın bir metre uzaklıkta mantıklı... Kayak döner yerine sık sık sert bulmak Minuet "büyük, gösterişli vs..."
      Im'gerçekten alacaklının diğer parçalar "cins" için

    • guillaume · 8 Aralık 2011
    • Bu eser bu anılar dünyasına taşımaları çok melankolik düşünüyorum...
      Çok çok bella ve umut yakında onu çalmak:

    • Miriam Bedoya · 25 Kasım 2011
    • Neyse ki biz tüm bilmek harika bir çalışma olduğunu.

    • Victor Martin Limiñana · 1 Kasım 2011
    • Teknolojiye daha size duygu daha fazla konsantre güzel parça

    • Cat · 16 Ekim 2011
    • Ben gece seviyorum ve bu benim favorim. Keman ve piyano versiyonu daha iyidir.

    • Fix · 16 Ekim 2011
    • niceee

    • sepideh · 21 Eylül 2011
    • belissimo

    • maria regina jorge · 1 Eylül 2011
    • Bizim koleksiyonunda bulunması gereken bir parçasıdır. Inanılmaz

    • César Jardines Suazo · 28 Ağustos 2011
    • Sık kullanılanlara bir şarkı

    • liiiiiiiii · 26 Ağustos 2011
    • Ben bu şarkıyı çok seviyorum ve souahite oyun ama puan fark etmeden önce ben bölüm hakkında görüş vermek değil bu yüzden bana sordu

    • de Tourdonnet · 17 Ağustos 2011
    • şimdiye kadarki en sevdiğiniz şarkı da soo sakinleştirici ve romantik ve hüzünlü. ) Chopin'in şu anda gerçekten mükemmel bir müzisyen im ama benim seviyesinden biraz şimdi bu harika şarkı öğrenme ama şarkıyı seviyorum eğer olursa olsun ne = yapabilirsiniz inanıyoruz

    • ella · 7 Ağustos 2011
    • Bu inanılmaz bir duygu. Dan her zaman duymak istedim

    • Paulo Ferruz · 25 Temmuz 2011
    • Chopin'in tüm parçaları gibi, bu güzel ve romantik, ama çok Dieses ve geri döndüm ve daha yüksek hız açısından karmaşık .. Ancak, bu metin <3 cazibesi yapan şeydir.

    • Justine · 3 Temmuz 2011
    • bu parça sadece tutku dolu, o kadar çok seviyorum çok ilham verici!

    • Hannah Cat · 29 Haziran 2011
    • Piyanist "amiral gemisi chopin uygulanmaktadır film iyi entegre Chopin'in Magnificent parçası!

    • Cindy · 15 Haziran 2011
    • Bu piyano için klasik müziğin en güzel eserlerinden biridir. Gözyaşları benim için dinlemek her zaman gel

    • James · 10 Haziran 2011
    • Bu nocturne !!!... Sevgi o ben ADORE bir başyapıt's !!!!... o !!!... BEST parçalardan biri EVER's Böyle inanılmaz bir melodi ... i biz Chopin'in piyano için bu strench, bu tutku, bu emeotion verdiği şekilde ADMIRE ZORUNDAYIZ düşünün! MUCİZE!

    • George Love · 5 Haziran 2011
    • merhaba

    • mehmet taylan ünal · 24 Nisan 2011
    • Chopin ile klasik müziğin en heyecan verici parçalar mutlaka bir tane ...!

    • Sherlock · 12 Nisan 2011
    • Mükemmel! ruh için iyi mi!

    • Graziela Teixeira Nunes · 9 Nisan 2011
    • Chopin benim en sevdiğim besteci ve bu benim en sevdiğim parçasıdır

    • maria · 13 Mart 2011
    • Bu gece en zor ama aynı zamanda çok güzel değil.

    • Maria Matos · 13 Mart 2011
    • büyük

    • Светлакова Мария Петрововна · 27 Şubat 2011
    • Ben, onların, keman için bu olsaydı. thats i oynamak ne. ama gerçekten çevirmek için ve üstelik bunun için müteşekkir im kolay oldu.

    • madeleine · 20 Şubat 2011
    • kim, çok güzel bu müziğin keyfini hem de olanlara katkı için teşekkür yorumlamaya çalışın. teşekkürler

    • bernarda torres · 31 Ocak 2011
    • Belissimo!

    • Roberta Floridia · 24 Ocak 2011
    • çok güsel

    • serdar · 15 Ocak 2011
    • Mükemmel bir öğretmen Bölüm F. Chopin. ne insan şikayet ötesinde aşmak Immortal notlar.

    • Daniel Izquierdo Jiménez · 14 Ocak 2011
    • Harika bir tema .. piyano öğrenme .. puan Çok iyi grafik kalitesi .. Teşekkürler

    • andres · 26 Aralık 2010
    • Fantastico! iş zenginlik dolu tam bir nefis erdemli olmak
      !

    • Lìa de Marquez · 17 Aralık 2010
    • Güzel bir şarkı çok Aynıdır!

    • Lisa de Carvalho · 10 Aralık 2010
    • çok güzel

    • oguzhan · 2 Aralık 2010
    • çok güzel ... gözlerimden yaşlar geliyor ... Ben aşk

    • corbiere · 23 Kasım 2010
    • Bu skor gibi, ben piyano sevgi ve en güzel skor biridir!

    • Maelle · 21 Kasım 2010
    • Bu yanlış! Ive tamamen farklıdır bu ve bazı notlar Biret sürümü idil dinledim. BUNU İNDİR! Ben IT, ANGRY IM YANLIŞ DERSLER!

    • Filippo · 13 Şubat 2010
    • Bu Chopin yazdım tam olarak verilen ilk tercih edilen versiyonudur. önceki eleştirmen tarafından bahsedilen "eksik" notları ve başkası tarafından eklenen diğer, daha az özgün sürümleri bulunabilir.

    • John Ruggero · 19 Ekim 2009
    • yeterince iyi bana görünüyor! Güzel bir parça.

    • x · 11 Ekim 2009
    • güzel bir parça, ama ne yazık ki doğru yaprak ..! Bu olmadığı özgün, titrek sesi ve diğer şeylerin yanı sıra eksik notlar var ... Başka bir sürümü olsun!

    • samir · 9 Ağustos 2009