Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Modlitwa dziewicy Piyano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

24 review(s)

Modlitwa dziewicy Piyano Rating: 5.00 out of 5 based on 24 reviews.
    • ı, IV ve V melodi acordal biçimde yapıyor kullanarak ölçeğin derece yazılı iyi bir şarkı. Çok ilginç bu iş formu kabul edilir.

    • manuel felipe herrada caraveo · 29 Nisan 2015
    • Paylaşım için teşekkürler, şarkı benim ilk klasik müzik usta olduğunu.

    • Oktiningsih · 5 Kasım 2014
    • Görünüşte basit, çok güzel bir parça... yani uzmanları piyanistler sormak ne sanıyorlar!

    • leo leluthier · 12 Şubat 2014
    • Gül Eğer ben film kökleri ve bağları duyuyorum almak ve diğer gün, 1964 yılında İsviçre küçük bir kasabada olduğunu duydum ilk kez heyecanlı bir çalar saat beni her gün uyanma vardı, her zaman olduğu gibi kalbimde kazınmış ve 40 yıldan fazla hatırlattı bana bu melodi 7 yıl önce benim çocuklar bana bir bilgisayar aldım ve internette gitmeye başladı ve ben okumak için geldim, bu yüzden mektubunu bana pek şans sana ve senin yorum için teşekkür ederiz sevdim...Miguel

    • Miguel Diaz · 25 Ocak 2014
    • Bu kompozisyon, onlarca yıl önce beri çok sevindim-gerçekleştirilen "siyah albüm" Wacka & marka duydum (LP), hangi zaman ve hala ben ulaşmak zaman için. Özellikle ruh "Dua." tarafından Mitsuru Nagai şaşırtıyor beni (vide: Youtube), ve son olarak-ne yazık ki, PA. -Olga Rusinę (Abum "piyano Ayatekla Bądarzewskiej üzerinde on şarkılar yapar Olga Rusina").

    • HJK'46 · 25 Aralık 2013
    • Geri annem piyano anılarını getiriyor güzel parça. O piyano oturdu bu kompozisyon isteğim her zaman oldu.

    • Sandy Kelly · 18 Haziran 2013
    • Ayrıca duydum bir film "Kökleri ve bağları", ve benim gençlik taşıdı. Las Arenas (Bilbao), oynanmamış onu kuzenim Helen, genelde akşamları rain... ben hala heyecan verici. Teşekkür ederiz.

    • Rosa Fernández Zárate · 21 Mayıs 2012
    • Bu melodiyi aldı çok küçük kalbimde vergi 90 yıl oynadı ve henüz hala oynayan büyük... Şimdi kim olduğunu annem QUIEROOO teşekkür! …, bugün bir film ve corri onu aramak için gerçekten hermosaaaaa duyulur!... aşkım taşan!...

    • maría teresa casañas · 7 Mart 2012
    • Harika, uyandıran, müstehcen ayarlayın. O benim çocukluk eski günlerine in the Basque country getiriyor. Beynim ve kalbim kaydetmiş.

    • Eugenio Landa · 9 Şubat 2012
    • Bu piyano becerilerini uygulama iyi olduğunu düşünüyorum! İyi şanslar!

    • Taro · 4 Aralık 2011
    • supere

    • martin · 2 Temmuz 2011