Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Amazing Grace Voice, SATB

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

69 review(s)

Amazing Grace Voice, SATB Rating: 4.67 out of 5 based on 69 reviews.
    • Mükemmel bir parça, onun Yüce ama müzikal kompozisyon mektupta basit.

    • Aarón Juárez Martínez · 19 Temmuz 2015
    • Güzel. Ben müzisyen değilim ama klavye çalmayı öğreniyorum. Müzik arıyorum bu marşı bulundu, p filmleri bilmedikleri için hikaye, es espectacular baktım ve Tanrı'nın sevgi daha fazla düşme. Q klavye ile bu marşı koşmak istiyorum bu yüzden bana ilham etti.

    • Luz Beatriz Márquez · 17 Ağustos 2014
    • ytıh 9 g uyfuytfuıhugu ghcxshgh fdfhg f jkg j gdfgkjgfdhıy utf gg uy y t fu

    • 6t · 26 Şubat 2013
    • Ben gerçekten güzel yaptım bu şarkıyı seviyorum annemin cenazesinde oynamak

    • jeanne LE BON · 19 Ocak 2013
    • Ben emncanto bulmak tüm tarafların Tanrı Tanrı korusun obua oynamak için gidiyorum!

    • damris juliana cavallaro · 26 Temmuz 2012
    • Tek bildiğim en güzel şarkıları vokal.

    • João Ademar Ramires · 1 Mayıs 2012
    • Umarım bu bölüm çok sert oynamayı, değil ki hiçbir şey duymak için bu beni kaz eti, hangi açıdan iyi günler anlaşılacağı verir

    • comby · 2 Nisan 2012
    • mükemmel Puan, sesi ve hazır değiştirmek için melodi iyi taşıyabilir.

    • coquis · 18 Şubat 2012
    • Sadece tercüman olan bu şarkı için tarafgir Rabbimiz ve kurtarıcı İsa - Mesih olmasıdır. Harika ben gözyaşları gözünde var

    • morotti marzia · 28 Kasım 2011
    • çok müzik melodi ve Şarkıcılar ve Şarkıcılar söylenen duydum yolu gibi Amerikalılar siyah.
      Ben gibi daha ne zaman kim kazandı bilinç, kendi topraklarını kölelerin serbest ve tam olarak değişiklik söylüyor bu şarkıyı yazdım bir beyaz köle hikayesini anlatıyor bu film gördüm onu.

    • eleusa cavalcante · 13 Kasım 2011
    • hiçbir eleştiri! sadece güzel! François

    • François · 27 Eylül 2011
    • Ben bir Cantorion hakkında söyleyebiliriz: Onu bilmiyordum gibi kim, ben yaşıyorum bu ilk temas seviyor. Eğer iyi bir şey olduğunu fark başlayabilirsiniz.

    • amadeu gomes de souza filho · 3 Eylül 2011
    • Sonsuz bir sevgi ile sınır olmadan, ayrım gözetmeksizin, insanlık için kurban yoluyla verilen lütfuyla Rab İsa için teşekkür ederiz insanların ruh asansör müzik güzel parça

    • jorge lidio ahumada · 12 Ağustos 2011
    • Allah'a güzel bir konu, sonsuza kadar şan, şeref ve güç olmak, amin

    • carlos patricio hermosilla cofrè · 8 Ağustos 2011
    • Harika bir şarkı! teşekkürler ...

    • jorge alberto saldivar cruz · 19 Temmuz 2011
    • Ben bu şarkıyı seviyorum! ve Elvis tarafından söylenen, bu ilahi's! NELLY bir koro şefi

    • nelly gervot · 11 Haziran 2011
    • Bu şarkı bana dinlemek her zaman ağlatıyor

    • poux · 12 Mayıs 2011
    • Ben melodi seviyorum ve mektup işaretli düşünce ve gerçek

    • mariley ribeiro de moura · 11 Mayıs 2011
    • Harika bir parçasıdır, Benim bütün Cantorion, sarılmalar ... Tanrı korusun çalışması tebrikler ...

    • Maestro Jorge C.Dubiniack · 24 Nisan 2011
    • Kelime "inanılmaz", "inanılmaz" ile burada tercüme olmamalı ama büyük "mucizevi" ile. "Ben Tanrı'nın lütfuyla heyecanlıyım" oldukça çılgın sesler - bu "nezaket" bir "mucize" olarak algılandığı bu şarkıda anlam ......

    • Hermann Schroeder · 19 Nisan 2011
    • Bu müziğin ilham verici ve bizi ileriye taşımak için insita, presiosa olduğunu

    • Kevin Salem Obregon Garcia · 20 Mart 2011
    • Geçenlerde bu şarkıyı tercüme ve ben onu "büyüklük" anlaşılıyor. Bu sadece güzel

    • katarzyna · 4 Mart 2011
    • o loove! bu i indirebilirsiniz ve bu hatasız ~ sayesinde olduğunu biliyorum o kadar çok demektir!

    • Mattie · 21 Şubat 2011
    • Bu skor çok bunu çok iyi teşekkür ederim bulmak ilham Öte yandan bestelendi değeri tanesi olduğunu düşünüyorum

    • warren landry · 2 Şubat 2011
    • Harika! Teşekkürler! Bu şarkıyı söylemeyi İyi desmonstration.

    • Eva Lui Chi Wah · 24 Kasım 2010