Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Carnival of the Animals 13. Le Cygne

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

51 review(s)

Carnival of the Animals 13. Le Cygne Rating: 4.67 out of 5 based on 51 reviews.
    • Biliyorum en rahatlatıcı Jenny!

    • Manfred · 26 Temmuz 2016
    • Oluşan en güzel eserlerinden biri, bir çığlık yaşamak ve ruh, insan ve güzel hayvan tüm ifadesinde hissetmek istiyorum...

    • Julio Cesar · 10 Kasım 2014
    • Bence özgün klasik yorum. Çok iyi.
      Biz parça gerekli çünkü ben büyük bir iyilik yaptık.

      çok minnettar

    • Phileas Sepulveda · 13 Ağustos 2013
    • Ben çok domuz gibi ben de bu k esta bn bence piyano skor oyun

    • Ana María · 10 Şubat 2013
    • ««««Serin! viyolonsel ders daha iyi oynadı, ama eğer iyi oyun güzel olsun

    • Наталия · 15 Aralık 2012
    • O bir dahi, bu dünyanın dışında bir şey olduğunu...

    • Ariel · 15 Nisan 2012
    • Güzel!!! Swan... daha gerçekçi ses tarafından temsil edilen çello!!!!!

    • Ilmerendero · 11 Nisan 2012
    • chulisssimoooooooooo olduğunu

    • juan carlos casas montilla · 9 Şubat 2012
    • Fantastico, tatlı, yumuşak uyku modundan çıkarma

    • amaro · 26 Kasım 2011
    • Bu müzik güzel bulmak ve yardım etmek beni okul aufürung sher

    • lena · 24 Kasım 2011
    • Ben çello ile oynanırsa daha iyi olduğunu düşünüyorum

    • marianna paoli · 14 Ağustos 2011
    • melodi serindir. Ben de piyano ve viyolonsel ile birlikte kullanılması gibi

    • peter · 19 Temmuz 2011
    • Holla!

    • Jose · 11 Temmuz 2011
    • Pretty!

    • Joanna · 11 Temmuz 2011
    • Ilahi, harika! Masterpiece!

    • Oswaldo Freire Sampaio Junior · 23 Haziran 2011
    • De Günaydın veya iyi geceler, bu güzel çalışmaları hakkında ne: dediğim gibi puan veya bir kısmını görmek için sadece harika, onun melodik ve armonik yapısı basit görünüyor, ancak bu çalışmalarını değerlendirmek için çok büyük bir hata biz harmonik aramak , benim tanrı duymak, gerçekten harika. Saint-Saens yorum yapmadan, bu şarkı yazmak için Tanrı tarafından etkilendi. Düzenlemeler, ya da ne bu kitap hakkında gibi yapmak, ama lütfen bu iş bizim için ne anlama geldiğini güzellik almıyorlar. Suskun.

    • ricardo claudio dos santos · 17 Haziran 2011
    • O büyük sınıf bir eseridir

    • Samuel da Silva Zampietro · 11 Nisan 2011
    • müzik muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuito lindaaaaaaaaaaa

    • marisaquagliato · 10 Mart 2011
    • Bir kalp ile değil kim hakim olamaz. Saint Saens gibi merak yazmak için zihin Tanrı'nın huzurunda kesinlikle vardı. Ben sadece bu melodi duyduğumda seviyorum ve başkalarının duygusal tambn için büyülü internet üzerinden notları gönderdiğiniz için teşekkür ederim.

    • maria inez mattiazzo · 7 Mart 2011
    • 'K mi iyi bulmak ve bu beni sakinleştiriyor

    • michaël scholten 12 jaar · 27 Şubat 2011
    • q Ben klasik müzik bir şey büyülü ve güzel olduğunu söyleyebiliriz, q, hissetmeyi kendimi ..! 1 yapar

    • rogelio rodriguez · 22 Şubat 2011
    • Ben klasik müzik seviyorum ve daha fazla isteyeceksin apremder piccolo oynamayı öğreniyorum 10 yıl var

    • nuriangel · 20 Ocak 2011
    • Ben çalışma bu parça kullanmak istiyorum!

    • hana · 26 Aralık 2010
    • genç olmasına rağmen, ben özellikle camille .. klasik müzik gibi!

    • camilo sebas-tian alcarraz · 10 Ekim 2010