Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Concerto Grosso String Quartet, Keman, Keman, Viyola, Çello

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

24 review(s)

Concerto Grosso String Quartet, Keman, Keman, Viyola, Çello Rating: 4.88 out of 5 based on 24 reviews.
    • Serin ama çocuklar için zor olurdu.

    • Magdalena · 23 Mart 2017
    • Bu parça gibi. Ne zaman özellikle biz müzik harika dünyasına taşımak parçaları gibi çok ilginç. Güzel parça. Ben ekledi. Ben 5 yıldız koydum. Şahsen ben viyolonsel (çello) oynamak. Harika bir araçtır.

    • Lea · 30 Ekim 2015
    • Güzel kompozisyon ve yorumu

    • Rodolfo Calera Anzaldùa · 12 Haziran 2015
    • Ben her zaman için Tebrikler tüm arıyorum puanı bulun!

    • María del Carmen Rivero · 22 Aralık 2012
    • çok güzel müzik özellikle keman çaldı ve concerto grosso oynayan bir gün inşallah mutlu hissediyorum seviyorum

    • valentina mendez · 19 Ağustos 2012
    • sta çello oynadı ve ı-si olmak 13 çok iyi olduğunu en güzel bu çok iyi var jaj değinileceğini = p

    • yuliett · 13 Temmuz 2012
    • çok iyi Corelli bu işin...
      Ben ilk kez gördüm ve duydum sevdim...

    • Eduardo neto · 25 Mayıs 2012
    • İyi iş ve o güzel parça serra kolosjoki süper! ^^

    • liza safanjon · 30 Kasım 2011
    • Benim için tavsiye edilen en güzel kuartet biri ... mi tarafından = D!

    • FlorViolino · 15 Temmuz 2011
    • çok buenaa! Ben dörtlü ile konservatuvar ve Kerri dokunarak keman çalmak kamera k ...!!!=) var

    • aitana rosón · 22 Haziran 2011
    • Güzel ... Hiçbir kelime tarif için.

    • Romain Frati · 7 Mayıs 2011
    • Ben küçük yılından bu yana konser seviyorum !!!!!!

    • ligia passos silveira · 18 Nisan 2011
    • Ben hissettim büyük bir sevinçle konçerto grosso ve ilk kez duyduğumda çok mutlu ya da bilge Sunti tüm klasik muzik yaşamın en iyisi olduğunu, diyorum bu duygu açıklamak bana dokunma

    • moises · 14 Kasım 2010
    • A, ben Corelli bu parça duydum ilk kez ve çok, onun gibi başlayan yıldır Bach-Haendel.com eserleri gibi hissettim bazen bunların Natal.Gostei düzenleme yapıldığı gün duymak, gerçekten beni daha genç insanlar, FMS Brasil.Já tüm zaman oynayacak bu saçmalık, tercih ettiği bir ayıp ama burada her iki FMS, bir progama sadece klasik müzik yapmaya çalıştım girişimi asses n oldu , evlerimize kadar güzel müzik getirme girişimi tarafından água.Congratulações o Computador.BRAVO geçiyor bile!

    • Cantidio Ribeiro De Oliveira E Silva · 9 Kasım 2010
    • Bu parça çok güzel. Ben ve bir çellist kulüpler ablam sonra umarım daha 2 kişi bu konser için muktedir alabilirsiniz bir kemancı olduğunu! :)

    • Maria Beatriz Picas De Carvalho Magalhães · 8 Ağustos 2010
    • i keman çalar gibi bu tatil sırasında özellikle böyle harika bir parçasıdır. i beş yıldız verin. düzenleme ve kalite bu parçanın en üst kalitede ve i notalar için cantorion kullanmaya devam edecektir

    • Drift Queen · 20 Aralık 2009
    • Aslında müzik öğrencileri Noel konseri için bir şey ile gelmeleri istendi üniversite, benim ilk yılında bu kullandı. Dört ve dizgi ve doğruluk için bir buçuk yıldız ... Ama performansı hala düşünmek sinmek çok kötü gitti, çünkü kapalı yarım yıldız alarak yardımcı olamaz!

    • Joan Cantor · 4 Aralık 2008