Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Canon in D Full score

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

124 review(s)

Canon in D Full score Rating: 4.76 out of 5 based on 127 reviews.
    • Çok iyi bir klasik müzik çalabilir... İyi çok!

    • Marcos Rodrigues · 1 Mayıs 2017
    • Gerçek bir başyapıt, ben keman bu iş benim gözden geçirdim ve keman çalmak istiyorum! Ben neşeyle Barok, normalde bu iş oyun oynamak ve olmadan yavaş aynı andante görmek ama yavaş yavaş başka bir renk verir bu müzik oynadı. Ben de bu benim en sevdiğim besteci ve benim en sevdiğim iş 's!

    • Alexandre LUK-TUNG · 2 Ağustos 2016
    • Hatta boru organ ile eşlik edecek çok başarılı çalışmalar

    • joakin · 31 Aralık 2015
    • Büyük düzen, açık ve özlü skor.

    • LUIGI BOTTAZZI · 11 Kasım 2015
    • Bana bu parçayı güzellik tarafından taşındı güzel her duyduğumda sanat gelir

    • Jean Pereira · 17 Mayıs 2015
    • Çok iyi, basit ama mükemmel güzel bir fantastik simpleamente ile dinamik!

    • Gustavo G. Alves · 9 Ocak 2015
    • Bana çok iyi hizmet etti levha müzik için teşekkürler

    • gabriela@ · 10 Aralık 2014
    • Hiçbir şey daha fazla q harika müziği...

    • francklin reis · 26 Ekim 2014
    • Bunu yeniden keşfedilen - Oda Orkestrası'okulda oynadık. FREU

    • Jochen · 26 Temmuz 2014
    • Teşekkür ederim Klitschko istiyorsunuz ㄻ onlar ㄻ bu k k k

    • 장현진 · 6 Nisan 2014
    • Çocuklarıma dokunma öylesine partita bizi ilgilendiren

    • Luis Miguel Leos Mireles · 2 Şubat 2014
    • biri benim en sevdiğim parçaları Barok döneme ait

    • Ruben hernandez vargas · 6 Aralık 2013
    • Viyola oynamak, birisi notalar viyola için herhangi bir sayfa lütfen bana?

      Ayrıca piyano ve keman, trompet, flüt, saksofon, gitar ve davul çalmak.

      Ben ünlü değilim.TV'ye çıkmalısınız.

    • Elena pierna sana · 26 Ağustos 2013
    • O çok rahatlatıcı ve barış ve huzur dolu bir yere taşır.

    • Mayra Reyes · 12 Temmuz 2013
    • Bu müzik için büyük bir destek, teşekkür ederim bunu tavsiye eder

    • Francisco Rico · 10 Mart 2013
    • Dikkat çekici, olağanüstü harmonik kaliteli. Tercüman ellerinde iyi bir işi olan bir sevinç teslim çalışma. Teşekkür ederiz

    • Guillermo Espinosa Vargas · 3 Kasım 2012
    • İTO na ang tek bir ISA ako sa mga hayranları ni pachelbel hayır dinlenirken çok
      söz

    • paolo barro furaque · 19 Ekim 2012
    • Bu en sevdiğim bir şarkıdır. Uygulama.

    • AM · 31 Temmuz 2012
    • exellente!

    • Samuel Riso Álvarez · 11 Temmuz 2012
    • harika olduğunu... bir zevk espiritu.no için ben kendisine dinleme durdurabilir

    • berenice vallee · 18 Haziran 2012
    • Dramatik gerçek aşk, bir big band ile yapmak için sözleşme İndir teşekkürler

    • esteban bociello · 29 Mayıs 2012
    • güzel, bu vardı benim düğün günü koridorda aşağı zaman yürüyüşe seviyorum......

    • natasha · 24 Mart 2012
    • Tanrı neden yeryüzünde johann pachelbel koymak bilir

    • Félix da Costa · 23 Mart 2012
    • olağanüstü bir melodi olduğunu...Şimdi zaman kulakları ile harika bir müzik keyfini çıkarabilirsiniz... sağlanan muchisimas ince por imformacion

    • Denisse Mariela Bazan Pajuelo · 15 Mart 2012
    • Bu şarkı muchisisisisisisisisisisisisimas grasias bu agradesco kıskançlık gibi şarkıları kolaylaştırmak için seviyorum

    • iurick salasar zauser · 26 Şubat 2012
    • İyi müzik severler için büyük bir parça budur!!!

    • júlio césar · 24 Aralık 2011
    • Bu müzik yazma istisnasız tüm gönderimler millennial s bekleyen kalır

    • voltra · 9 Aralık 2011
    • Eşsiz ve unutulmaz melodi müzik. Her şey için bize ilk notu beri içerir bir sadelik ilk uyum. Sadece bir başyapıt!

    • Jhonas Cunha Hollerbach · 3 Aralık 2011
    • En iyi klasik şarkıları ve en çok zor olmadığını biridir.

    • Gabriel Botelho · 15 Kasım 2011
    • otimo

    • max aurelio silva · 17 Eylül 2011
    • Bu etkileyici bir çalışma, uzun keman ile temasa onu arıyor ve gerçeği öğrenmek için kolay ve ben iki kez oynadığı gibi bir dörtlü ile oynanır zaman işitme etkileyici ise olmuştu

    • david · 3 Eylül 2011
    • En iyi şarkı ben hayatımda duydum! *-*

    • Ricardo Marques Moraes · 13 Temmuz 2011
    • Ben hala, ama skoru göremiyorum parça kendini aşk

    • anonimo · 20 Nisan 2011
    • bir başyapıt's! ve yavaş bir şekilde oynanır giderek hızlı oynanan bu eseri start i gibi ...

    • raphael · 27 Mart 2011
    • En iyi şarkı Q biri bugüne kadar kendimi duydum!
      10.000 notlar

    • Celso ladislau Junior · 22 Mart 2011
    • gooooood

    • kenny · 22 Şubat 2011
    • =) Iyi gibi görünüyor

    • Jonatan Israel Cardeñas Gongora · 1 Şubat 2011
    • Ben bu şarkıyı inanılmaz bir güzellik, sizin tune için daha kolay olduğunu düşünüyorum.

    • Jontaas Rubens Oliveira dos Santos · 25 Ocak 2011
    • Noel için mükemmel - da neşeli var!

    • viola · 12 Aralık 2010
    • gerçekten muhteşem bir eserdir. Bayıldım

    • paulo martins · 23 Kasım 2010
    • onun bunun sadece bir kısmını gibi görünüyor

    • jo · 23 Kasım 2010
    • benim favori yorumu yılbaşı için 5 akustik gitar ile oynanır

    • johnnyg53bgood · 22 Kasım 2010
    • O benim en sevdiğim manevi eserler biri. kürelerin müziği götürür.

    • Carlos Ocampo · 22 Kasım 2010
    • yaşasın! Ben bir klavsen atama ve i klavsen notalar arıyorum bütün gün geçirdim var!

    • Lily · 15 Ağustos 2010
    • Canon ama verry nice nerede Gigue olduğunu? Ben onu bulamıyorum

    • me · 8 Mayıs 2010
    • barok müziğin en iyi bestecilerinden biri

    • Renato Lopes · 3 Nisan 2010
    • Herhalde düşünecek .. en iyi klasik parçalardan biri;)

    • Vroni · 25 Kasım 2009