Notalar başparmak tırnağı

Reviews of The Entertainer Original version

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

200 review(s)

The Entertainer Original version Rating: 4.79 out of 5 based on 211 reviews.
    • Super notlar, ama bazı garip kayıt kaydı. 1980 pozdro!

    • TOMI · 30 Aralık 2016
    • Bir sınıfı gösterir için çok uygun görünüyor. Çok tamamlanır. 4 el puan alacaksınız?

    • Juan Cruz Abella · 20 Aralık 2016
    • huhohuyg8g8u6yh6y7uy

    • hkuigfy · 7 Aralık 2016
    • Bu parça ücretsiz kullandığınız için teşekkür ederiz!

    • JH · 12 Kasım 2016
    • muy alegre

    • Josep Miquel Bonet Morales · 31 Ağustos 2016
    • Harika çok delighful
      Çok teşekkür ederim

    • jenny · 16 Haziran 2016
    • Yeni başlayanlar için iyi ve zamanında ders

    • joao claudio margoni · 23 Mayıs 2016
    • Özgün "şovmen" levha müzik indir ücretsiz piyano için verdiğiniz için teşekkür ederiz.

    • Steven van de Ven · 26 Şubat 2016
    • Beni geçmişe götürdü mükemmel müzik Amerikan eski Batı filmleri izlerken.

    • EDMAR ANTUNES DE OLIVEIRA · 21 Şubat 2016
    • Harika harika harika harika harika fantastik

    • Jospeh Lighter · 6 Şubat 2016
    • ÇOK İYİ SITE, SİZİN İŞBİRLİĞİ DÜNYA MÜZİSYENLER İÇİN TEŞEKKÜR TEŞEKKÜR EDERİM DEVAM BÖYLECE

    • FRANCISCO LOPEZ · 16 Eylül 2015
    • Bu pag sayesinde çok iyi iş kızım sunmak için gerekli Puan bulmak olabilir!

    • natalia · 9 Eylül 2015
    • "Ücretsiz" müzik arama devam etti. "Orijinal Entertainer puan" FYI için aranan kadar bulamadık. Ama...Bu ve teşekkür ederim buldunuz. O kadar çok varyasyon, ne gerçek orijinal olduğunu bilmek güzel. Yeniden denemek için geri geliyor ve sadece içine atlama ihtiyar. Bana şans off...wish çekebilirsin sanırım klasik gitar arka plan/eğitim ve yol boyunca bazı piyano var.

    • Dan Baxter · 24 Mart 2015
    • Büyük müzik gibi en arka plan/bas nota anahtarı bölümü, hala ihtiyaç zamanlama aşağı almak bilmek rağmen Fur Elise Melodie yapabilirsiniz.

    • D.Ayres · 12 Şubat 2015
    • Piyano eğlenceye daha fazla trompet üzerine yapılmış olması. Ve filmin ilk. Lonneman selamlar ;))

    • Jens · 22 Aralık 2014
    • Levha müzik için teşekkürler

    • Сергей · 20 Aralık 2014
    • mükemmel bir site. Herkes bu konuda anlatacağım!

    • Sue M · 16 Kasım 2014
    • Eğlence ve eğlenceli gösteriler için harika bir şarkı.

    • Mectacular · 8 Kasım 2014
    • 15 yaşındayım ve 2 hafta öğrendim erken yaz var. Evet, yapılabilir mi, zor, egzersiz ama günde 1-2 saat) Ve küçük bir ipucu: ezbere en iyi oyun ve sol el hareketi üzerinde odaklanmak :)

    • Piano · 14 Ağustos 2014
    • Mükemmel bir parça, enerji ve eğlenceli dolu. Herkes bu klasik öğrenmek istiyor.

    • Naomi Torres · 23 Nisan 2014
    • Mükemmel! Sadece müzik gibi benim çocukluk garajımda bulamıyorum!

    • Teresa S · 17 Şubat 2014
    • Vahşi Batı salon piyano izlenimi veren mükemmel bir yorumu.

    • Dominique · 8 Şubat 2014
    • Çok iyi iş. Bu çocuk bu parça çal. Onu seviyorum!

    • Marcos Pecorari · 10 Kasım 2013
    • Mükemmel çalışması ve aile ve arkadaşlar ile eğlence için oyun

    • Afonso Gomes · 23 Ekim 2013
    • Müzik indirmek nasıl bilmiyorum

    • mana · 23 Eylül 2013
    • Bu şarkıya bayılıyorum çok mutlu.

    • ここみ · 29 Ağustos 2013
    • Zaten slimmed aşağı oynamaya zamanım ve Scott Joplin tarafından özgün müzik arıyorsunuz, bence, Ayakkabı taban bulmuyor ve bu en iyi web sitesi

    • Ivan Gassol Saez · 26 Temmuz 2013
    • Bu sayfayı paylaşmak için güzel, thx!

    • piano_bin · 20 Temmuz 2013
    • O beri uzun zaman önce Unión müzikal eren istemişti

    • Eugenio Reinhard · 15 Haziran 2013
    • O divertirce için büyük bir parçasıdır ve geliştirmek

    • Jhon Anderson Patiño · 10 Mayıs 2013
    • Tüm zaman ve benim favorim en iyi şarkılarından biri.

    • Garrett dufoe · 1 Mayıs 2013
    • Parça seviyorum! : D
      Ama bir şey ağır

    • Melanie · 17 Nisan 2013
    • Eğer ki oynamak mümkün gerekir...

    • Mr. XXX · 27 Mart 2013
    • Bu sayfa ama ben arama bazı puanları vardır çok iyi

    • Vivian Vilamani Sosa · 25 Mart 2013
    • iyi hazırlanmış bir site. Her şey mükemmel. İlgililere sonsuz teşekkürlerimle.

    • memduh · 23 Şubat 2013
    • Ben bu şarkıyı ben de deneyin ve onun o güzel dans yolları o aşk

    • abigail · 22 Şubat 2013
    • Ben bu şarkıyı seviyorum! Biz çok kulak ve müzik bu tür oluşturma yeteneği olması gerekir!

    • emi lia · 12 Aralık 2012
    • Oyun, ama seksi değil çok kolay.

    • Ikke Tastentänzer · 10 Kasım 2012
    • Bu, çok canlı bir klasik parçasıdır ve taşındı. Diyorum ki scott joplin sert iş ve onun güzel objetivo.es için estusiasmo ile bu parça yaptım.

    • ricardo fuentes · 27 Ekim 2012
    • Burada olduğunu Evet burada o Evet burada Evet burada o Evet Kim Kimdir nedir

    • fsfqsfs · 3 Ekim 2012
    • Ama fikrimi değiştirdim: d
      Piyano çalmak deneyin, ama yine de verdammt Merkezi sauschwer!

    • Mahagoni · 31 Ağustos 2012
    • Uuuups.... wusste ne olduğunu incelemek...: Ben
      Toplam GEILES na ja... yalan: ds

    • Mahagoni · 31 Ağustos 2012
    • Çok mutlu görünüyor ve dans etmek istediğiniz zaman olles vermek eğlenceli

    • Sara González niño · 30 Temmuz 2012
    • İlk kez, en sevdiğim şarkı, sevindim için kullanır.

    • アイラ · 8 Temmuz 2012
    • Bu çok güzel ve ben onu çalmak için gidiyorum!

    • Yi Beom Gyu · 4 Temmuz 2012
    • inanılmaz çok iyi xD... Sevinç dikkat çekmek

    • Joan Gaucho · 23 Haziran 2012
    • Bu bir ı ever heard iyi şarkı olduğunu söyleyebilirim. Ben şimdi öğrenme ve gerçekten zevk am. En iyi şarkı hiç!!!!!

    • Solomon · 18 Haziran 2012
    • Otoyol
      Süper
      It's a great song
      Benim lieblingslied olduğunu

    • leonard · 22 Mayıs 2012
    • mümkün değil c RAGTIME daha iyi!
      BEN SEVİYOR!

    • Léa · 19 Mayıs 2012
    • Harika şarkı! O, eyvallah çok seviyorum.

    • satoko · 11 Mayıs 2012
    • Seviyorum bu parça ve tüm scott joplin

    • eduardo solorzano · 3 Mayıs 2012
    • deinemudda

    • opj · 29 Şubat 2012
    • Evde çocuklarla oynamak için! Seçtiğim eğlenceli bir şarkı.

    • ゆうまま · 24 Şubat 2012
    • Bu oyun beni kompozisyonunu, göstermektedir sevinç ve orijinalliğini dikkatimi çekti. Benim açıdan Yazar: Scott

    • Sara Vizcaíno · 11 Şubat 2012
    • Vay be *-* 3 sınav mediaaa.... almalısınız < 3

    • francesca · 19 Ocak 2012
    • Arkadaşlar küçük hatırlama oynarken piyano duyuru da artık oynamak istiyorum.

    • riho · 3 Aralık 2011
    • Dinlemek için harika şarkı aşk için özgün bir şovmen birgün öğrenmek isteriz

    • Audrey · 21 Kasım 2011
    • molt pepins

    • filemon · 3 Kasım 2011
    • Bu bir gün oynamak istiyorum ... Öğrendikten sonra piyano çalmak için nasıl!

    • Ceri - ann · 27 Ekim 2011
    • O piyano benim için zor bir konu ama ben seviyorum oynamayı öğrenecek

    • Lautaro Cárdenas Mancini · 21 Ekim 2011
    • Süper sürümü büyük, iyi, ancak oyun çok kolay geliyor!

    • Amigo · 20 Ekim 2011
    • Joplin yazdı en iyi parçaları biri. Düzenleme müthiş ve çıktısı kesinlikle net.

    • Phil · 18 Ekim 2011
    • çok iyi ve ben film ls için küçükken bana hatırlatıyor

    • helenags · 10 Ekim 2011
    • TThis şimdiye kadar duymuşsunuzdur en eski şarkı

    • mr. x · 6 Ekim 2011
    • 30 \ 07 \ 2011 enrico Arba 15 yıllık bir hata olmadan XX Settembre oditoryum neanke Via, Algero bölgesindeki Sassari ilinde oynadı, HE BİR MÜZİSYEN VE KE PRODIGY IS !!!!!!!! !!!!!!!!!

    • amica di enrico · 7 Eylül 2011
    • mükemmel çok bn piaeza sayfa nesayar k aunk ulaşmak için iyi bir parça

    • roberto sebastian · 12 Ağustos 2011
    • Babam ve dede gibi iyi oynar, çünkü ben böyle

    • daniel · 5 Ağustos 2011
    • oh adamım. optimimus bu şarkı saf. harika bir şarkı ve güzel o ücretsiz

    • p-master · 1 Ağustos 2011
    • Ben AŞK!!! bu şarkıyı ben eski zaman belki bu oyun özlemi var) ama teşekkür! Bu soo harika!

    • cheryl · 29 Temmuz 2011
    • Ben müzik muymuybuena clesica aşk

    • frank gustavo saenz gomez · 4 Temmuz 2011
    • Ben her zaman bu şarkıyı sevdim ettik .... en iyisi .........

    • daniel alejandro ramirez reina · 1 Temmuz 2011
    • büyük bir müzisyen muhteşem parça

    • franco di pinto · 27 Haziran 2011
    • Eğlenceli bir şarkı ve aynı zamanda karmaşık de. eğlenceli ve beceri arasında bir karışımı!

    • Maurizio Giuiusa · 9 Haziran 2011
    • Bu ve özgün değil bazı basitleştirilmiş versiyonu nasıl bu güzel

    • Scout · 8 Haziran 2011
    • bueniiisima, bir şarkı süper cool süper

    • anuki almuedo montero · 30 Nisan 2011
    • de bu beni facina duymak değil kaçınılmaz olup olmadığını kontrol edin

    • arturo lopez cruz · 31 Mart 2011
    • teşekkür ederiz.

    • 欲しかったです · 29 Mart 2011
    • Ben bu şarkıyı ☆ oynamak istedim

    • · 5 Mart 2011
    • Çok güzel şarkı eski anıları

    • Juan Rogelio Garcia Aguilar · 27 Şubat 2011
    • bellissimaaaaaaaaaaa

    • garofalo giovanni · 20 Şubat 2011
    • chevege

    • marcia · 19 Şubat 2011
    • Getiriyor geri çok hoş anılar. Awesome, ritim, ses, mum bütün topu. Love it.

    • Sheila · 13 Ocak 2011
    • Ben bu şarkıyı seviyorum! esttoy onu oynamaya karar

    • Sophie · 31 Aralık 2010
    • Ben
      aunq tocaar 'biraz zor d' Bu şarkıyı seviyorum

    • karina · 29 Aralık 2010
    • çok iyi! Ben haha oynamayı öğrendim ilk

    • noe samuel · 25 Aralık 2010
    • Tüm zamanların favori piyano parçası

    • Nicci van Niekerk · 11 Aralık 2010
    • 弾 Kitakatta değil, ben piyano bu şarkıyı yaşıyorum! Çok mutlu!

    • やっくん · 25 Kasım 2010
    • Mükemmel bir konu. Çok Tavsiye Edilir biraz zor olsa da yeni başlayanlar için oynamak

    • Lucas Nerkrosh · 21 Kasım 2010
    • buenisima

    • ivan hapo · 1 Kasım 2010
    • O AMAZING olduğunu! Emin benim top ten sevdiğiniz şarkıları yapar!

    • Marianella70 · 13 Ekim 2010
    • bu şaşırtıcı! benim akordeon çalmak ...

    • Elisa . · 2 Ekim 2010
    • hamma geiles ey tamamen dolu çim gorect yalan

    • Detlef · 24 Eylül 2010
    • Benim en sevdiğim Joplin paçavra! Önce, "Sting" ve ben bu yana hiç sevdim film ile öğrendik.

    • Scott · 16 Haziran 2010
    • Benim için bu müzik, bugün mükemmel bir açılış açıyor ..

    • Марина · 6 Mayıs 2010
    • Gerçekten süper bir çekici olduğunu.

    • aw · 15 Kasım 2009
    • Ben bu müziği seviyorum. Sadece 4 dakika içinde bir heyecan patlaması gibi geliyor! ben bu oyun, bu beni neşeli hissettiriyor! AMAZING!

    • LongHaul · 26 Ekim 2009
    • Zordur - ben ve benim erkek arkadaşım bir yandan her oyun, bir düet olarak oynamak ...

    • Lucy · 13 Nisan 2009
    • O bir harika ama zor bir şarkı. Ben bu bana kötü günlerinde mutlu yapıyor becaus oynamak ister. Ben her zaman onu oynardım:)

    • Baenedikt · 5 Nisan 2009