Notalar başparmak tırnağı

Reviews of La Campanella Piyano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

113 review(s)

La Campanella Piyano Rating: 4.87 out of 5 based on 113 reviews.
    • Bu dinledikten sonra notalar için almak zorunda bir kesinlikle güzel, ruhani bir parçasıdır. Sanırım sadece Liszt saplantı girmek için geçerli Chopin takıntım dışarı gelebilir. Çok iyi pdf. Teşekkür ederim Cantorion!

    • Elizabeth Lavall · 28 Nisan 2016
    • Gerçekten mükemmel
      srt6uertyjwr56juwq54juw5r6juw5ju

    • luca cia · 26 Ocak 2016
    • Ben bu şarkıyı bir gün oyun edebilmek için umut :D Ama o Liszt tarafından yazılmış ve kolay görünmüyor :(çok karmaşık olması

    • Osvaldo Ovalle · 24 Kasım 2015
    • mükemmel kalite, notları boyutunu çok okunması kolay.

    • Dollar Luo · 16 Eylül 2015
    • Liszt seviyorum! Eğer bu tamamlandı, yazdırılan ver alacağım...

    • giselle · 8 Eylül 2015
    • Ben aşk onu sevdiğimi çok bana yardımcı oldu

    • adrian chatu dominguez · 4 Eylül 2015
    • Çok teşekkürler. O kadar çok destekleyici insanlar, şeyleri o kim bu puanları kazanmak için yeterli kaynaklara sahip değil kolaylaştırmak için onların zaman ve mallarını paylaşmak için istekli olduğu şanslıyız. Çok teşekkürler

    • clariola · 18 Haziran 2015
    • Büyük müzik... Ben oynamak için mutlu

    • あいむあいむ · 2 Mart 2015
    • Kissin gibi beni müthiş, esas olarak Evgeny tarafından oynanan ;)

    • Michael · 9 Şubat 2015
    • Hayır ben çok iyi buldum çünkü ben için değil çevrede gerekir

    • rafael · 6 Şubat 2015
    • Bu eser, duyduğum, sevdiğim en muhteşem şey.

    • martha elena gomez acero · 20 Aralık 2014
    • Sen mutlu etmek göndermek beni bu skor, ama gitar için.
      Bana göndermek için teşekkür ederiz.

    • Cesar Enrique Bermudez Villa · 18 Haziran 2014
    • Daha düşük bir izin için teşekkür ederiz No...

    • oscar cariddi · 31 Mart 2014
    • güzel ve çok anlamlı, sade bir şekilde süper

    • nikola yondviç · 25 Şubat 2014
    • Àwww çok güzel müzik. Keşke birgün oynayacaktı :-)

    • plez · 26 Ağustos 2013
    • İspanya, İspanya, İspanya campanella seviyorum

    • cesar · 15 Mayıs 2013
    • La Campanella piyano notalar

    • 홍유민 · 7 Ocak 2013
    • de katlanmış, süper!

    • Diana Japaridze · 11 Aralık 2012
    • Bu parça duydum ilk kez, Valentina Lisitsa, piyano içinde dahi bir tarafından gerçekleştirildi.
      O harika ve her zaman ben onun performansı, dakikalarca şaşırdım.
      Bu parça seviyorum. Otelde özel olarak Lisitsa & Kissin gibi oynadı. Ve tanıştırmak için arkadaşım teşekkür ederim o.

    • haleh · 2 Aralık 2012
    • Bu parça seviyorum; bunu öğrenmek için sabırsızlanıyorum!

    • A. Stom · 27 Kasım 2012
    • Çünkü bu klasik dans parçası ile biz sadece 13 yaşında olan 13-15 kategoride Uluslararası lignano 3 Ödülü kazandı bu müzik seviyorum!:):):):)):)):))

    • francesca · 18 Haziran 2012
    • Bu site ve müzik büyük bir güzel karışıklık haberci: (!!!!

    • Filipa Tomás Figueira de Alfredo · 22 Şubat 2012
    • Bu parça seviyorum!
      Değil dasman sadece indirmek için olduğunu biliyordu değil!
      Bir şey belli: Bu parça ve bu siteyi seviyorum!

    • Thomas Lanzendorfer · 9 Ocak 2012
    • İyi olduğunu düşündüm.

    • 尾﨑 淑乃 · 7 Aralık 2011
    • Bu parça çok harika, Ben van yakında bu parçayı çalmak umuyoruz

    • Besty · 8 Ekim 2011
    • Bu parça o kadar çok seviyorum!! Ah .. Tsuichira oynamaya güzeldi

    • Sar · 6 Eylül 2011
    • benim en sevdiğim şarkı ben küçükken, babam geceleri oynadı.

    • Bellas · 3 Eylül 2011
    • gerçekten harika bir sayfa. im metin birkaç ay için pratik olacak .....

    • Chezhoulian · 31 Ağustos 2011
    • Son derece zor, ama o kadar şaşırtıcı geliyor.

    • Sara · 2 Ağustos 2011
    • çok şimdi çalışma çok şey var teşekkür ederim

    • irma guevara · 31 Temmuz 2011
    • vay! çok zor piyano çalmaya için!
      i gibi bu ~ ~ ~ ~ çok fazla

    • Fantaisie · 10 Haziran 2011
    • Benim de sınıfta bu parça oynayan çocuk kıskanan var!

    • Rudolf · 22 Nisan 2011
    • Aminor içinde oynamayı seviyorum ben

    • Emilio JOdie · 19 Nisan 2011
    • i kesinlikle amacım im 20 önce oyun edebilmek için bu parça aşk

    • anomynus · 18 Mart 2011
    • Sadece büyük. Eğer Sun indirebilirsiniz harika Teşekkürler!

    • Friederike Lena de Font · 14 Mart 2011
    • Benim için harika, en güzel eserlerinden biridir.

    • Tatiana Alessandra Rathunde de Souza · 26 Şubat 2011
    • buraya yeni üye oldum birileri bana bilgi verebilr mi?

    • violinist daffodil · 19 Şubat 2011
    • bana bu site hakkında bilgi verebilecek birileri var mı arkadaşlar?

    • violinist daffodil · 19 Şubat 2011
    • Ben ZORUNLU bu eseri çalmak öğrenmek ... Onu çok seviyorum!

    • Linh Pham · 31 Ocak 2011
    • Ben kevin suherman bu ... aaaaaaaaaa oynadı duyduğumda ben bu parçası gibi .. o üretmek sesi çok güzel,

    • unknown · 28 Aralık 2010
    • Bu ot gibi liszt oynayabileceği bir başyapıt ve gerçekten büyük umut i: D.

    • hossein · 9 Aralık 2010
    • çok iyi buldum, Venezüella şarkıları notalar seviniriz

    • johanna rodriguez · 25 Kasım 2010
    • Neredeyse her parçanın hikayesini altında verdiğini seviyorum! Bu çok kimse oynamaya ne olduğunu anlamak için önemlidir!
      Seni Ashkenazy veya Richter tarafından solo piyano dinlemek öneririz!

    • pianiste · 16 Kasım 2010
    • piyano ya da konser canlı orkestra tarafından kendisine solo müzik stimunlating Çok.

    • Mike Fletcher · 13 Ağustos 2010
    • i La Corda D'oro Primmo Passo denilen bir Anime duydum bu şarkıyı ben yumruk seviyorum. piyano adam, onun adını yurotaro, müzik oynanan bu ve aşık i. sayfalık kendi bulabilirsiniz yapabilirsiniz de böylece Aşıkların tavsiye müzik bu anime tüm. Bizim notalar bizim kalplerimizde. :) Bu şarkı oldu da biraz öyle biri olsa şarkıları ve ilham bana oynamak gergin aşk bile piyano bile güzel gerçek sadece bu şarkı daha düşünüyorum ben ve.. P

    • poy poy · 18 Nisan 2009