Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Jerusalem Voice, Piyano, Org

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

60 review(s)

Jerusalem Voice, Piyano, Org Rating: 4.95 out of 5 based on 60 reviews.
    • Bu sürüm çok iyi buldum. Organ müzik, tabii ki, pratik ama biraz zor mükemmel yapar!

    • Helen (Rita) Delaney · 14 Ekim 2016
    • Çok heyecan verici, bu yüzden canlandıran!

    • Barb LaPierre · 9 Mayıs 2016
    • İlk genç bir gencin öğrendim, daha sonra gerçekleştirilen ve şimdi her birine öğrencilerime isterdim.

    • Diane Stevenson Schmolka · 29 Aralık 2015
    • metin ve müzik harika

    • reiner euskirchen · 14 Eylül 2014
    • Benim ha 30 yıl önce düğün cennetten gelen bu şarkı çalınır

    • beatriz mendes gonçalves · 19 Ekim 2013
    • Bir şaşırtıcı kaldırma şarkı. Canlı görüntü ve puanı tam kelime ruh yansıtır. Tam bir koro tarafından söylenen, etkisi nefes kesen, az söylemek olabilir.

    • Dr. DineBari Badey · 12 Haziran 2013
    • Bu benim 10 tüm diğerleri üzerinde biridir.

    • Maurício Gomes · 11 Mayıs 2013
    • Mükemmel - orijinal okul meclisleri uzun zaman önce hatırladı puanlama.

    • Hilda · 24 Mart 2013
    • Harika ve heyecan verici müzik. Ben bunu katıldığım söylemeye çalışıyorum.

    • Christina Faini · 17 Mart 2013
    • I kurmak dışarı hakkında bu parça sayesinde İngiltere'de dini bir tur ve ben tamamen aşık ile düştü!

    • SisterHale · 3 Aralık 2012
    • harika bir site, müzik harika kopya! Çok teşekkür ederim!

    • carolyn sykes · 24 Eylül 2012
    • Müzik güzel ve neşeli bir parçası büyük aranjman!

    • Douglas · 3 Ağustos 2012
    • Bu tam piyano versiyonu - diğer ücretsiz yüklemeleri için çok basit sürümleri Web'de gördüm, ama Grade 5 + seviyeye oynamak mümkün değildir sonra daha dolgun, daha zengin ve daha parça hedeflenen tarzının ilkelerine uygun olarak hissediyorum.

    • Emma Ives · 7 Temmuz 2012
    • Büyük müzik, son olarak ben bu Proms iletim söyleyebilirim!

    • Gabriele · 12 Haziran 2012
    • Güzel müzik ve sözcükler. Brings back memories benim okul gün!

    • Mary Kundzins · 9 Mayıs 2012
    • Bu "İlahi" babamın cenaze töreninde çalınır. O bir WWII asker Burma ve bir koro çocuk Taunton ve bu onun favori biri olarak. Tune güçlü ve teary yapar. Biraz da iyi mücadele mücadele kelimelerdir. Ancak, hala ve tüm harika ilahi/biteviye bir asker cenaze için.

    • Diann Carpenter · 31 Mart 2012
    • Bu parça, sadece awesome duymak her zaman gözyaşları gözlerimi geliyor.

    • Thomas · 13 Ocak 2012
    • Çok iyi, ben bu puanlar bulundu mutluyum.

    • Eric Hellstrom · 19 Kasım 2011
    • Bana zorla goosebumps kompozisyon verir! Ve annem bu parça şarkı hatırlatıyor...

    • Nadi · 12 Kasım 2011
    • Brilliant!

    • Z Evans · 11 Eylül 2011
    • Mükemmel parçası. Aynı izlenim Ateş Arabaları sürümünü söyledi.

    • blondel · 22 Temmuz 2011
    • O Royal Düğün söylenir yaşındayken bu parça aşık oldum. Ne muhteşem bir karıştırma şarkı. Ben cemaat onu tanıtmak için sabırsızlanıyorum. Çok teşekkürler.

    • Brian · 2 Temmuz 2011
    • Güzel büyük şair Willam Blake şarkı ve büyük müzik Parry ... kısacası, harika bir ilahi!

    • Daniele Invernizzi · 24 Haziran 2011
    • Emerson Lake and Palmer ve bir versiyonunu kaydetmiştir .... çok güzel.

    • Georges · 23 Haziran 2011
    • Insanlığın en güzel şarkılarından biri, hiç şüphesiz.

    • Eugenio Macedo · 18 Haziran 2011
    • Bu parça çok özel bir müzikal karakter, vatan sevgisiyle dolu olan ve yorumlama kolaylığı, Sir Edward Elgar tarafından "Umut and Glory Land", içinde bestelenmiştir şanlı Victoria dönemi ile dolu aynı şekilde bir ruh gibi. Ben bu eseri yorumlarken bir sürü yer. Çok teşekkür ederim.

    • Cristián Andrés Contreras Cuadra · 21 Mayıs 2011
    • Blake'in karıştırma kelime harika bir ortamda Büyük aranjman.

    • Nick DeGregorio · 18 Mayıs 2011
    • Mükemmel bir site, berrak notalar, yarın bu parça yapmak istedi! Çok memnunum yardım eli oldu.

    • J D Hughes · 15 Mayıs 2011
    • Bu şarkı çok heyecan verici!
      Eğer yapabilseydim, koro soğuk bir parçası ...

    • wison ferreira · 7 Mayıs 2011
    • Bu marş da saygıyla bazı insanlar Emmerson, Göl, ve Palmer gibi hatırlıyorum olabilecek bir grup tarafından yapıldı. Onlar, ancak, belki de herkesin beğenisine oldukça görkemli düzenleme vardı zengin yapılır ve söz hak.

    • Jon Bountalas · 6 Mayıs 2011
    • Ben ilk kez 2011 Royal Düğün sırasında bu duydum! Ne bir ilahi! Çok milliyetçi.

    • Ozman · 5 Mayıs 2011
    • Harika çalışıyor. Ben film tanıştığımı beri onu sevdim "Ateş Arabaları". Bir Hymn Inspiring!

    • Mathias P. Almeida · 5 Mayıs 2011
    • Muhtemelen benim en sevdiğim ilahi - ve ben çok farklı Hıristiyan korolar söylenen sahip olduğunu söylüyorlar. Margaret Hawkins, Milwaukee Senfoni Korosu eski müdürü, bu onu anma töreninde Söylenmeyi istedi.

    • Terry Margherita · 1 Mayıs 2011
    • yazabilmek için Büyük ilahi, teşekkürler

    • Daniel · 1 Mayıs 2011
    • bir müzik en güzel parça ya da şarkı dinlemek için

    • Mrs Barbara Fennell · 30 Nisan 2011
    • Muhteşem müzik! İlişikteki slayt gösterisi çok ilham verici! Ben bitmiş benim boğazım düğümleniyor ve benim atalarının ülkesine ziyaret etmek için yenilenmiş bir arzusu vardı. Burada ABD'de şey neredeyse ilham verici olduğunu misiniz.

    • Mary Clark-Schnibben · 30 Nisan 2011
    • orkestra, boru organ veya William Blake bando accompaniment.The sözcüklerle ya koro ve seyirci tarafından söylenen zaman duygulu bir kendini kredi ince gösterimi ile müzik bir ilham parçası experiemce ekle

    • William James Young · 29 Nisan 2011
    • Ben bu ilahi, bu nedenle yurtsever ve ilham seviyorum.

    • Joe Wardle · 29 Kasım 2010