Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Violin Concerto Complete

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

92 review(s)

Violin Concerto Complete Rating: 4.74 out of 5 based on 92 reviews.
    • Çok yararlı bir sayfa. Bu konserin tüm arasında benim en sevdiğim.
      Çok çocuklar teşekkür ederim.

    • Van Gurrsolf · 19 Ekim 2015
    • çok iyi sayfa mükemmel muhteşem bayıldım :)

    • Cesar augusto Betancourt gutierrez · 5 Temmuz 2015
    • Çünkü bu barış ve indirmek için istiyorum seviyorum.

    • mohsen · 11 Mayıs 2015
    • Güzel ve dinlendirici yorumlamak için torunumu öğretmek için umut

    • Hector Ramirez Lopez · 13 Nisan 2015
    • Mükemmel baskı; İlk ölçünün her personel sayısını gösterdi dilerdim.

    • Amir Donenfeld · 12 Nisan 2015
    • Sizi tebrik ederim, her yolda daha kapsamlı bilgiye sahip ve yorumlamak.

    • Jhonnatan Ibarra · 7 Haziran 2014
    • Müzik dinleyin! Moral aşağı olduğunda en iyi terapi oluyor. Majör piyano konçertosu muhteşem!!! Bir düşün yapar! Meditasyon! Zemin ve bize bu otuz dakikada barış ve huzurunu ağırlıyor cennet bir duygudur!
      Sık sık benim keman çalarken Tschaikovsky, Paganini, melodiler taklit Mozart...... hayat vermek ve birçok müzik temaları öneririz. Bir işaret ve olağanüstü ver!.
      Kendimi ifade etmek için başka hangi kelimeleri bilmiyorum ama harika! Görünüşe göre Tanrı ile bu müzik konuşuyor!Müzik dinleyin! Moral aşağı olduğunda en iyi terapi oluyor. Majör piyano konçertosu muhteşem!!! Bir düşün yapar! Meditasyon! Zemin ve bize bu otuz dakikada barış ve huzurunu ağırlıyor cennet bir duygudur!
      Sık sık benim keman çalarken Tschaikovsky, Paganini, melodiler taklit Mozart...... hayat vermek ve birçok müzik temaları öneririz. Bir işaret ve olağanüstü ver!.
      Kendimi ifade etmek için başka hangi kelimeleri bilmiyorum ama harika! Görünüşe göre Tanrı ile bu müzik konuşuyor!

    • Astrid Chiara Paganini · 6 Haziran 2014
    • Bul veya puanları Kemanımı için umut

    • Iasmym de caldas chaves · 28 Ağustos 2013
    • Ben hiç hayatımda dinledim en iyi keman solo budur!

    • Jonathas Bruno Mariano · 25 Haziran 2013
    • Mükemmel müzik büyük ustaların yayılıyor. Bütün kalbimle, onlar bize bu iş için teşekkür ederiz ve bize puanları erişim sağlar. Allah bu soylu eylem korusun. Teşekkür ederiz

    • Abelito De La Cuba · 31 Mayıs 2013
    • Bu konçerto... sadece güzel yapar bana rüya!

    • Lolotte · 19 Ocak 2013
    • Ben aşk şarkıdır oynadı çok karmaşık olsa bile öğrenmek için bir yıl var! o zaman size cesareti değil mi!
      Bravo herkese bu tasarrufu oynadı ve o ve yapmak değil eğer cesareti öğrenmek için çalışıyoruz

    • ilona · 21 Aralık 2012
    • tchaikovcky kuşkusuz en güzel eserlerinden biri hiç adam el ile oluşturulan

    • Diego Gomes da Silva Andrade · 20 Aralık 2012
    • sanki iki puanları çok daha kapsamlı. Orada bir ya da iki adet beyaz keman.

    • joso · 12 Kasım 2012
    • Bu konser beni hayal ve aynı zamanda hareket yapabilirsiniz...

    • Francesca · 14 Eylül 2012
    • Kolay değil, bu kolay değil, bu kolay değil! :(

    • puturru de fua · 3 Temmuz 2012
    • Ve ' bir kaç konser beyin ve kalp yüce bir tatlılık ile çapraz ki!

    • Gianfranco · 4 Haziran 2012
    • Bu konser için harika bu yana ilk kez duydum ekledi. Çaykovski büyük bir besteci ve bütün eserleri de harika olduğunu söylemek zorunda.

    • felipe carvalho · 4 Haziran 2012
    • Bu Konçerto sadece güzel, hatta kelime bulamıyorum...
      Ben dinlemek için gözyaşları gözünde var, bir gün güç oynamak için de istiyorum.

    • Manon · 14 Nisan 2012
    • burroooos!!!!!!!!!!!! düz gelmek

    • mariana silva gomes · 27 Mart 2012
    • Tanrı onun benzerlik adam yapılan kanıtı. Bravíssimo!!!!!!!!!!!!

    • joão santos lima · 19 Mart 2012
    • olmadan bu rasgele Yorum gönderildi. Fantastik!!!

    • curió silvério · 19 Şubat 2012
    • benim ben bu aşk teması harika

    • cristina barrueta blanco · 3 Şubat 2012
    • Aşk bir Senfoni aravilhosa sesi yükseltir olduğunu sadece ne diyebilirim akorları ritimo ise MUI iyi

    • Elgéniol bent del costis · 23 Ocak 2012
    • Linda, opera parlak, maravilhosíssima, bir uyum son derece yüksek!

    • franciane santos · 14 Ocak 2012
    • Ama piyano eğitimi keman, sadece oyun bu çarpıcı ve bir "Yüksek uyum" büyüleyici için bizim kulaklarına hoş oynamayı öğrenmek için her şeyi vermek istiyorum!

    • franciane santos · 14 Ocak 2012
    • Bana göre bu Keman Konçertosu Orkestrası gibi bir ilaçtır. Ben 15 yıl aşık ve 52 yıl sonra olmaya devam ediyor. Hatta kaç Tur, Cd 33 ve eski kaset, ben, dinleme günlük ritüel içinde tüketilen bilmiyorum

    • vanna ravara · 10 Ocak 2012
    • ve bir güzel doğal sebre çalışması ve bu İlahi

    • eugenio bento da costa · 5 Ocak 2012
    • 10 Yıl ve onun ayak bu şarkıyı çalmak için keman, oyun ama sevdi güzel ve linda sadece harika!!!

    • mariana ester marques barbosa · 29 Aralık 2011
    • çok güzel bir parçası escuchrarla sevdim

    • cecilia rivera mendoza · 16 Aralık 2011
    • 1332 ancellea

    • otya · 13 Kasım 2011
    • Keman çalmak ve değindi ettik en iyi puan olduğunu düşünüyorum

    • Alessandro martins da silva nascimento · 8 Kasım 2011
    • çok iyi bu oyun ben keman çalmak ve bu şaheser oynamak için umut

    • fabiana mielnichuk · 28 Ekim 2011
    • çok güzel bir konser olduğunu

    • jose alfredo urban urban · 1 Ekim 2011
    • çok iyi. Teşekkür ederim. Tanrı ile kalın.

    • Hercules Paschalis · 15 Eylül 2011
    • Sadece ... yüce ... bayağılıktan bahane, ama Çaykovski tarafından Keman Konçertosu günlük benim ilaçtır ... Ben en az 3 ila 4 kez bir gün dinlemek, ve her zaman ilk :-) gibi

    • Michele Lombardo · 26 Ağustos 2011
    • iyi ben keman Heroman oyun ve ben bu işi Algın atoque gün çok güzel umut

    • dhbdbgs · 17 Ağustos 2011
    • Ben k Ncheruto dört eşsiz şaheserler düşünmek, bizi dinle lütfen.

    • アップル · 13 Ağustos 2011
    • Bir Canon sunabileceği çeşitli yolları araştıran bir çalışmadır. Harika bir çalışma. Teşekkürler

    • Juan Carlos Cordero · 20 Haziran 2011
    • diğer bazı 5 yıldızlı eklemek bu büyük konser için yeterli değildir

    • vincenzo campanelli · 27 Mayıs 2011
    • Ben 13 yıllık bebeğim keman oynamayı seviyorum

    • patricio diaz · 11 Mayıs 2011
    • kesinlikle deli ... benzersiz ve rakipsiz tarafından

    • Enrico Di Pinto · 3 Nisan 2011