Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Fantaisie-Impromptu Piyano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

86 review(s)

Fantaisie-Impromptu Piyano Rating: 4.77 out of 5 based on 86 reviews.
    • En görkemli şarkı ve virtüözlerinden biri

    • Harrybreak · 23 Eylül 2016
    • çok güzel bir parça, ı love it! Bu gerçekten eğlenceli oyun vermek için :)

    • Steffi · 31 Ocak 2016
    • Eleştiri yok orada. Biz daha derin bilmesi gerekir muhteşem bir iştir. Klasik müziğin olarak şimdi çok ihmal ettim.

    • Hugo Anibal Sorbo · 16 Ocak 2016
    • Bu benim favori kızımla aynı zamanda gibi çok biridir

    • Wisena · 5 Kasım 2015
    • Dürüst olmak gerekirse, piyano versiyonu orkestra daha iyi gibi!

    • Boodle · 28 Temmuz 2015
    • Bu şarkıyı gerçekten seviyorum ve bunu biraz kolaylaştırmak bir kez oynamak umut!

    • Deddle · 28 Temmuz 2015
    • Sade bir şekilde şaşırtıcı < 3

    • Subarashi · 7 Haziran 2015
    • Taşan ve, aynı zamanda içerdiği acelecilik, sakin, tutku. Bir tüm zamanların en olağanüstü adet.

    • Armando Hermoza · 25 Haziran 2014
    • Bu çocukluğundan beri ben hakim ve hamle yapma büyük manevi duygular içinde ve ben gözyaşları onlar umutsuzca ve aynı zamanda da o Filiz sebebi nedir anlayamıyorum sağlar bana mutluluk büyük bir iş ve güç atlamak ve devam etmek için adımlar yaşam için günlük haç, ben mutlu bir adam ve daha fazla olsa bile terim ustaca bu çalışmanın

    • emilio echevarria · 28 Kasım 2013
    • Eşsiz Chopin; Harika Cantorion. Teşekkür insanlar!

    • Mauro Branco · 6 Kasım 2013
    • Sade bir şekilde adil parlak. Çok güzel. Ben parça aşk; Ben gerçekten ben yakında oynayabilirsiniz umuyoruz. Belki de değil çok hızlı olarak Valentina Igoshina. ;) lanet hızlı olmasıdır. Ancak eğer erken uygulamaya başlarsanız, kesinlikle oluşturur!

    • Musikfreak · 29 Haziran 2013
    • Bu parçanın çok ilginç melodi ilk toplam çaresizlik alır ve sonra daha fazla mükemmel huzur kanat. her iki ay ilgilidir, çünkü ışık değildir

    • andres simple man · 26 Haziran 2013
    • Umarım birgün nasıl yürüteceğinizi öğrenin...

    • Carlos Dianderas · 25 Haziran 2013
    • adam kan notlar tanımak değil mi ama!
      (ki bu parça var) bu 2 yıldızlı

    • Selena · 3 Mart 2013
    • Chopin: daha büyük arasında müzik tarihinin. Teknik, duygu ve ustalık. Tüm içinde bir tek iş veya daha iyi, Chopin tüm eserleri gibi

    • Osvaldo Gaiera · 28 Ocak 2013
    • Güzel! Ben çok iyi oynayan bir kişi karşılamak! Bu harika... ben zamanımı hayatımın o oynayabilir bilmiyorum! D PS: Yorum: Chopin, deli bendim! ;) ahah

    • giuly-mdna · 9 Ocak 2013
    • Benim torunum için öyle. O beni de çok mutlu!

    • Roman · 1 Aralık 2012
    • asuuuu..... .Bu, bu parça çok güzel geçen bir chopin lol;)

    • arnolito · 22 Ağustos 2012
    • Mükemmel! I loved it. Orijinal Puan aşağı için teşekkür ederiz, bunu öğrenmek için denemek, oldukça zordur. Li Yundi kusursuz yorumu

    • mariamartacruz · 13 Temmuz 2012
    • muhteşem. Chopin, gerçek bir dahiydi!!!!

    • francivanio vieira santana · 4 Mayıs 2012
    • Harika bir çalışma...

    • Dayvison Emerick Breder Tavares · 20 Nisan 2012
    • たすかりました gitti! Ama zor...

    • 夕鬼 · 10 Mart 2012
    • Mükemmel bir parça, nasıl puanları bulundu olması güzel.

    • Cristina Pérez Canales · 22 Ekim 2011
    • ben sadece söyleyebiliriz:! harika gelmiş geçmiş en iyi şarkı!

    • catherine bow · 10 Eylül 2011
    • Ben seviyorum mükemmel bir parçasıdır

    • uriel Loya Barragán · 9 Temmuz 2011
    • bir arkadaşım geçen hafta oynamak ve zaten (6teto + yarı imkansız junatrlooooooo olduğu) çalışmaya başladık

    • Isshe Dienn Fesns · 6 Temmuz 2011
    • Ben bu şarkıyı seviyorum, ben oynamak gerekir!

    • Selenia99 · 28 Mayıs 2011
    • çok chopin bu şarkıyı neredeyse çok harika
      oynuyor imposivel tüm zamanların en iyisi bu güzel şarkı

    • heber jamim xavier sousa bandeira · 30 Mart 2011
    • Ben bilmiyordum ama kimin deha Chopin ve Lady GARGAN dinlerken insan, hareketli, harika.

    • J.p. · 26 Mart 2011
    • 'Ll bu şarkıyı çalmak için elimden gelenin en iyisini yapın

    • goemon · 23 Mart 2011
    • Ben 13 yıldır zaten en onu tüm q ben bu puanı indirilen neden bilmiyorum bir rol oynayabilir, bu müziği aşk duyuyorum

    • Willian Campos Silva · 6 Şubat 2011
    • parçası Love. Tamamen zamansız. Teşekkürler!

    • Danielle M · 2 Şubat 2011
    • Harika, şimdiye kadar duyduğum en güzel şarkılarından biri ... benim mezuniyet Klasik Piyano oynamak için seçtim

    • Mikaelly · 26 Ocak 2011
    • melodi ve güzel kullanılan akorları zengin

    • Alan Chan · 22 Aralık 2010
    • bu parça harika, gerçekten seviyorum

    • adriana cordero · 16 Aralık 2010
    • Ben dokunulmaya mümkün değildir bu şarkıyı sevdim, ama Chopin'in tüm zamanların müzik en büyük kral, ama müziği daha da dokunulmaya imkansız liszt bir daha hatta imkansız La Campanella sahip, gerçekten sahip olmak mümkün istedim Cantorion ama kendimi bu muisicas daha görmek için bir hesap yardım edemem, ben klavye oyun !!!!.

    • Maathews amorim gallo filgueira · 3 Aralık 2010
    • tüm zamanların en büyük şarkı Classic

    • Emmanuel Meireles Silva · 9 Ekim 2010