Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Concerto for Clarinet and Orchestra Klarnet, Orkestra

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

58 review(s)

Concerto for Clarinet and Orchestra Klarnet, Orkestra Rating: 4.83 out of 5 based on 58 reviews.
    • Tebrikler! Büyük iş tarafından

    • JOSEFA ANUNCIADA FERREIRA ARAUJO · 28 Kasım 2015
    • çok iyi bir düzenleme, bu notalar için eğitim almak istiyorum. Nasıl mı?

    • tadeu · 21 Kasım 2014
    • büyük Mozart. Büyük Cantorio. Büyük oyuncular ve büyük solist. Teşekkür ederiz. Çünkü bir tane büyük taraf için genişletilir. Bir kez daha teşekkürler.

    • José · 28 Nisan 2014
    • I bol ya da daha doğrusu bir Fotokopi makinesi içine tüm kopya yoktu konser (tam sayı) ve allegro sonu yok. Muhabirler (como hago para conceguirla) sayesinde?

    • Rafael Llovet · 14 Mart 2014
    • Yüce
      o zaman ve listenable için ilginç tarihsel canlandırma olarak

    • franco giusepponi · 25 Şubat 2014
    • eksik sayfa sayısı 28 bu mozart konseri Seyhan arkadaşlar ama teşekkürler

    • clari12 · 22 Mayıs 2013
    • hepsi çok iyi q interezados müzik ne çünkü alabilir düşünüyorum bu çok iyi interezante ve kolay lol

    • eric gonzalez · 2 Ekim 2012
    • Bu şarkı beğenmek çok mutlu!

    • りさ · 14 Ağustos 2012
    • Klarnet Konçertosu. ondan sonra ise, böyle bir şey görünmedi....

    • paracelso · 21 Temmuz 2012
    • Bu şarkı çok güzel ve Mozart şarkıları seviyorum.

    • Albert · 3 Haziran 2012
    • Klarnet ses fantastik sadece az bir yıl ama I umut etmek I almak bu! Büyüleyici!

    • ciaooob cjbgj · 2 Mayıs 2012
    • Biri en iyi site şimdiye kadar bulduk, ben bir müzisyen bu işi kaliteli primeirissima, Tebrikler size kalmış

    • amaro pereira moreira · 19 Nisan 2012
    • Benim için 5 yıl bu oynadı, sonra beri etmedi bir sınav için hazırlamak için muhafazakarlar, çalışırken geçmişe dönüş olduğunu.

    • qwerty · 5 Mart 2012
    • Öyle bir aşk şarkısı. Mozart en iyisidir.

    • よっしー · 21 Ocak 2012
    • Kuşkusuz büyük deha bir başyapıt olduğunu mozart, ben herkese ve özellikle tüm öğrenciler klarnet takdir.

    • jose alborache · 11 Ocak 2012
    • Size teşekkür Brezilya yüksek kaliteli malzemesi,, teşekkür ederim.

    • Ivo Ribeiro · 6 Eylül 2011
    • Ben ve benim öğrenciler Cartagena en depresif topluluklarda kültürünün yayılmasına büyük katkı adına son derece minnettar ..... TEŞEKKÜRLER

    • josé Gregorio Quintero · 13 Ağustos 2011
    • gökten Sadece ilahi, ilham verici bir hediye!

    • Waltraud · 29 Mayıs 2011
    • Ben Orta Afrika çalıştı. klarnet için bu konçertonun adagio Geriye dönüp ürperti anılarını getiriyor

    • Alberto Delanoe · 19 Şubat 2011
    • Şarkı güzel ... Anke xkè Mozart tarafından yazılmış ve ... bir klarnet melodi ile ilgili .... herkes konuştuğunu No kalp ve akciğerler girer .... .... ama belli ki sn eğer Eğer nn bu inceleme için ona 5 STARS vermek "klarnet anlamak" ve iyidir .... Hello!

    • Bonny98.Nicky27 · 26 Aralık 2010
    • Muhtemelen WA Mozart'ın en parlak kompozisyon

    • Paul Famaey · 6 Ekim 2009