Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Orchestral Suite (Overture) No. 3 Air on a G string (easy piano)

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

116 review(s)

Orchestral Suite (Overture) No. 3 Air on a G string (easy piano) Rating: 4.87 out of 5 based on 116 reviews.
    • Bom para estudar !!!!Obrigado pela postagem!

    • Ismar Russano · 24 Aralık 2020
    • j'adore ce morceau,hate de le commencer

    • valérie · 24 Mayıs 2020
    • Exelente, que bueno que halla una verción gratuita y aparte de eso que sea un buen arreglo , exelente.

    • Juan · 13 Mart 2020
    • Exelente, que bueno que halla una verción gratuita y aparte de eso que sea un buen arreglo , exelente.

    • Juan · 13 Mart 2020
    • Mycket bra!

    • Esko Alberg · 8 Mart 2020
    • Nenhuma. Muito grato por compartilhar a música de Bach

    • Paulo Fonseca Silva · 2 Mart 2020
    • Çok güzel bir parça, çok melankolik ama güzel

    • Fernando Frindt · 18 Ekim 2019
    • Güzel, harika, bunu duymak için seviyorum

    • flavia gonçalves · 4 Ekim 2019
    • Ben kendi kendini eğitmiş ve studio organ benim bucak ve çok güzel bu parça oynamak için benim mevcut yetenekleri için uygun görünüyor. Teşekkür ederiz

    • vincenzo · 22 Şubat 2019
    • Ben kendi kendini eğitmiş ve studio organ benim bucak ve çok güzel bu parça oynamak için benim mevcut yetenekleri için uygun görünüyor. Teşekkür ederiz

    • vincenzo · 22 Şubat 2019
    • Bu bir piyano öğretmeni var. Çok basit, sadece oyun acemi levha müzik--dan.

    • hitomi · 8 Haziran 2018
    • Bu sadece bir iştir; olağanüstü kalite, güzel; Ben sahip olmak istiyorum profesyonel profesyonel; yaptığı gibi gitar üzerinde egzersiz için tam Amanda Kaori Muraji.
      Bu puanı layık mıyım, e-posta ile göndermek; Vieferreira@Fas.Curitiba.PR.gov.br bir kucaklama tüm ok.

    • Viemar Ferreira pinto · 16 Ağustos 2017
    • SPASIBO! Hepinize teşekkürler!

    • Shoghik-Mariam Eghoyan · 30 Mayıs 2017
    • Ben seviyorum, bir adet duyduğum en sen Yüce

    • Maria Eugenia Sanchez · 2 Mayıs 2017
    • Hala egzersiz gerekir, ben çok iyi olduğunu düşünüyorum.

    • karin mehle · 19 Aralık 2016
    • iyi kolay anlama sürümü için yazılmış

    • Messence · 4 Kasım 2016
    • Bu mükemmel hizmet için teşekkür ederiz

    • Philippe · 16 Temmuz 2016
    • Ben bu parçayı çok seviyorum. Bu kolay düzenleme ile 1 ay içinde bu şaşırtıcı parça öğrendim. Eyvallah çok Cantorion ve Ian Cantor!!

    • Woon · 19 Nisan 2016
    • Bistro ben udobno prekrasnoe velikogo proisvedenie cka4ala kompositora!

    • Gali Rei · 19 Nisan 2016
    • Bir dahi şaheseri. Levha müzik için teşekkürler. Sarılmak

    • Fernando Merlino · 1 Nisan 2016
    • Bu müzik değil verilen en içteki ruhun içine ve normalde getirebilir çünkü seviyorum......

    • Pellegrino Festa · 3 Eylül 2015
    • Klasik müzik, iyi organize edilmiş ve anlaşılması kolay büyük bir besteci çalışır. Büyük anlaşma!

    • Rinaldo Raposo · 9 Ocak 2015
    • Bay Cantor bir düzenlemeyi seviyorum!
      Bu harika hediye için teşekkür ederiz.
      Candan ve saygıyla.
      Roger

    • Roger · 28 Aralık 2014
    • çok güzel ve zamansız müzik. Flüt oynadı ve hala oynamak ve her seferinde bir süre içinde bu oyun için arayacaktır. bach gibi o var diğerleri tarafından mükemmel bir kompozisyon.

    • fernando ralha · 23 Temmuz 2014
    • yararlı ve önemli eserler klasik yazarlar tarafından derinleştirmek olacak benim için

    • nicola · 2 Ekim 2013
    • Sevilen sevdi Bu sayfa iyiki var mı bunu vermeni kalbime neşe... çok almak o yukarıya... çok teşekkür ederim ben arkadaşlarımın yanına gidiyorum...

    • Maristela tortola · 23 Eylül 2013
    • Bu güzel ve faydalı site için teşekkür ederiz!

    • anna longo · 8 Mayıs 2013
    • Güzel, ne kadar daha ne zaman olur yakın olan ruhu böyle şaheser hakkında söyleyebilirim

    • Andrés Domynas · 29 Nisan 2013
    • O çok güzel ve heyecan verici. Composoções Bach seviyorum!

    • hugo leare Oliveira dos santos · 7 Mart 2013
    • Muhteşem eser büyük müzik mükemmel bir puanı altı yıl keman çalmak.

    • Michael Henrique Ferreira · 19 Ekim 2012
    • love, love, love this song! Eğer sadece geri ne zaman ben evlendim 1980 yılında daha iyi bilinen olmuştu! Bunun yerine, eski vardı "Here comes the bride", bu şarkıyla; yanlış bir şey değil çok geleneksel. Zaten ne zaman & eğer onlar evlenmek kullanmak için 2 kızı bunu önerdi!

    • Carla A. · 20 Eylül 2012
    • eserleri Geçmiş ve sonunda ben skoru!!!!!!!!

    • ricardo franco · 7 Eylül 2012
    • En güzel arasında dünyada budur. Site için teşekkürler klasik müzik severler!

    • Eliney Trindade · 2 Eylül 2012
    • Çok iyi için insanlar q puanları esas olarak okuyabilirsiniz!

    • Anynha · 16 Temmuz 2012
    • Eyvallah çok... sen-meli satmak... müzik için bir varlıktır!

    • Giovanna · 23 Mayıs 2012
    • Eyvallah için-mek şartıyla özgür teşekkür ederim

    • akira · 2 Nisan 2012
    • Güzel! Büyük Bach! Ücretsiz indirmek levha müzik için teşekkürler!

    • Davide · 7 Şubat 2012
    • I like it

    • ave · 7 Ocak 2012
    • teşekkür için belgili tanımlık özgür download "Hava" dizesini

    • Carpen · 7 Aralık 2011
    • Bu sadece harika bir parçasıdır!1(vor_allem_zudem_entspannen)

    • selma · 7 Aralık 2011
    • I ilk i ag dize hava nasıl oynanacağını öğrenmek isteyen Tayvanlı tiyatro sonbahar konçertosu duydum))): I love this parça

    • Michelle · 5 Eylül 2011
    • hjfc

    • fgfj · 7 Ağustos 2011
    • I love

    • k.k · 12 Şubat 2011
    • teşekkürler! aunq sadece piyano bir yıl var ben ve bırakmış ama uzun zaman önce ... iyi bir şey basit dönmek ve birçok şeyi hatırlamak. çok iyi bir sayfa

    • fernanda gisel guardo · 21 Ocak 2011
    • Sayesinde, herkes müzik kitapları satın almak yeteneği vardır çünkü.

    • Augusto Limonardi · 27 Kasım 2010
    • Harika bu ama uzun olmasına rağmen o ok, güzel

    • Dika · 5 Temmuz 2010
    • paylaşım için teşekkürler, ben piyano çalmak ve şimdi çello çalmak için öğreniyorum ... Ben her zaman bu mükemmel parçası oynamak istedi, ve ben sizin yardımınızla bu hedefe ulaşmak umuyoruz.

    • Siddharta · 22 Haziran 2010
    • Harika! Basit Ama Eğlenceli Oynaması Ve duy Good To!

    • jr · 6 Şubat 2010