Notalar başparmak tırnağı

Reviews of Jingle Bells Beginner piano

Thanks for posting a review!

Like this piece?

Like Cantorion?

Geri Add review

47 review(s)

Jingle Bells Beginner piano Rating: 4.34 out of 5 based on 47 reviews.
    • Wir nutzen es auch, um English zu lernen, meistens in KOmbination mit einem YouTube Video, z.B.: https://www.youtube.com/watch?v=X4BVpCHY8t8

    • Super Danke · 2 Aralık 2020
    • heruterlanden nicht gut

    • helller conci · 28 Kasım 2019
    • Yeni başlayanlar için çok iyi düzenleme.

    • Sofia Alvarez · 16 Ekim 2018
    • bir acemi pianista ihtiyacını

    • ioanna · 12 Aralık 2016
    • Melodi tıngırdatma sipariş, pek notlara ihtiyacım...

    • Quippy · 10 Temmuz 2015
    • Jingle bells değil gerçekten benim en sevdiğim Noel şarkısı

    • suzanne kleiman · 17 Aralık 2013
    • Yeni başlayanlar için mükemmel

    • Adam · 7 Aralık 2013
    • Büyük, böyle bir parti var

    • Andrzej · 5 Aralık 2012
    • sade bir şekilde süper! çok iyi bir web site - lg

    • Silke Heckmann · 26 Eylül 2012
    • bence çok güzel

    • nisa · 11 Nisan 2012
    • Ben bunotları indirmek için güzel bir site olduğunu düşünüyoruz.

    • daniel · 28 Mart 2012
    • Bu benim üçüncü, fabtastično , iyi, büyük büyük teşekkürler :) buyum

    • Aida :) · 24 Aralık 2011
    • 3 gündür bu müzik sayfası bu yıl oynadığı zaman c Noel şarkısı kullanmaya karar verdik bu yüzden seviyorum ben öğrendim sonra bence.

    • Crystal · 19 Aralık 2011
    • Bu eserlerin ücretsiz almak fırsat için teşekkür ederiz.

    • Concepcion Calzada · 12 Aralık 2011
    • Ben o kadar berbat yazdırabilirsiniz seviyor va

    • ines · 11 Aralık 2011
    • İyi değildi! Çocuğum okuyabilirsiniz henüz hiçbir müzik ve ihtiyaçlarını mektuplar! Bu yeni başlayanlar için uygun değildir!

    • Claudia · 3 Aralık 2011
    • Hemen yeni başlayanlar, çok iyi piyano için dokunmatik bir ortam sağlayacaktır!

    • muxia · 10 Nisan 2011
    • thperocho kommati.Tha öğrenmek isteriz!

    • αθηνα · 11 Aralık 2010
    • Ben öğretmen temin edemedi kızım, bu anahtar, bu gerekli.

    • Timothy Ratcliffe · 30 Kasım 2010
    • Ben sadece piyano dersi başlamıştır.
      Bu bana çok pratik için iyidir.
      Çok teşekkür ederim.

    • Kai · 27 Kasım 2010
    • diğer olumsuz yorumlar rağmen, bu müziği doğru - ama o ayetin yerine kar üzerinden Dashing koro ("ile başlar ...").

    • Jon · 26 Kasım 2010
    • Ben iyi ve kullanımı kolay düşünüyorum.

    • ゆう · 22 Kasım 2010
    • Ben Jingle Bells gibi sesler düşünüyorum ... hepsi ekledi notları ile gerçekten güzel bir sürüm olmayabilir, ama yeni başlayanlar ... yeni başlayanlar için mükemmel yapamam!

    • Cheryl · 10 Eylül 2010
    • Onu bile Jingle Bells gibi gelmiyor sucks

    • Stepheny Quater · 23 Aralık 2009